tennis
Hem Boka bana Tennisskola & Minitennis Elit Arrangemang Butik Partners Föreningen Konferens
2011
2010
2009
2008
2007
Fair Play vann med 4-0 mot SALK i SM-semi - SM-final hemma på onsdag

Fair Plays herrar vann mot de regerande Svenska mästarna SALK med 4-0 i SM-semifinalen och fick en rejäl revansch efter fjolårets knappa finalförlust. Inramningen blev också bra med gott om folk på läktarna(ca 200) och bra stämning.

Filip Prpic, Fair Play, imponerade på andra singeln och gav inte Patrik Brydolf någon chans. Prpic bröt direkt och sedan var det spel mot ett mål och slutsiffrorna blev 6-1,6-2. 1-0 till Fair Play.

På fjärde singeln blev det en rysare som hemmaklubbens Pablo Figueroa kunde vinna efter ett avgörande supertiebreak. Pablo servade mycket bra i första set och vann ett jämnt och välspelat set med 7-5. I andra set vann SALK:s Stefan Borg klart och övertygande med 6-2. I supertiebreaket följdes de åt till 6-6 när första breaket kom och sedan lossnade det för Pablo. 2-0 till Fair Play.

Förstasingeln vanns av Fair Plays Frederik Nielsen med 6-3,7-5 mot Harri Heliovaara och Frederik kontrollerade händelserna klart fram till mitten av andra set. Heliovaara kom tillbaka starkt och hade t o m setboll, men Nielsen redde ut detta och vann rättvist. 3-0 till Fair Play.

Andreas Vinciguerra vann tredje singeln med 6-2,6-4 mot en starkt spelande Milos Sekulic, men Vinci var aldrig hotad någon gång och säkrade SM-finalspelet för Fair Play. 4-0 till Fair Play.

Dubblarna spelades inte pga att de var betydelselösa.

Nu väntar en spännande SM-final på hemmaplan nu på onsdag kl.17.00 mot KLTK. Den andra finalmatchen spelas på lördag på bortaplan och det sammanlagda resultatet i de båda matcherna avgör vem som vinner. Matcherna kommer att bli mycket spännande och synnerligen välspelade och vi hoppas att många kommer och stöttar Fair Play i onsdagens final på hemmaplan.

Fair Play - SALK 4-0 slutresultat här.

Läs mer: Skd tennis.se

Fair Plays poolspel

SALKs poolspel

Fair Play Magazine

jc-decaux-ny
Babolat_logo