tennis
Hem Boka bana Tennisskola & Minitennis Elit Arrangemang Butik Partners Föreningen Konferens
2011
2010
2009
2008
2007
Fair Play Cup börjar idag - hjärtligt välkomna!

Den 32:a upplagan av Fair Play Cup börjar idag och vi hälsar alla deltagare, föräldrar, tränare, publik och funktionärer hjärtligt välkomna till Fair Play i Malmö.

Vi är mycket tacksamma för det fina gensvar som vår tävling har givit i form av 704 starter i alla klasser exklusive elitklasserna och tackar för förtroendet. I elitklasserna är det dessutom ca 100 anmälningar med sign-in nu på söndag kl.9-12 per 040-165576. Detta telefonnummer används också för alla kontakter med tävlingsledningen under tävlingen.

Tävlingen pågår mellan 10/12-21/12 och det är spel från morgon till kväll. Fair Play Cup har lockat till sig ett jättestarkt startfält och vi ser verkligen framemot en mycket spännande tävling.

Ett stort tack till följande samarbetspartners som supportar Fair Play Cup 2010: Sundsservice, Wilson, Volkswagen, EuroElite, Babolat, Nike och Challengeboy.

Fair Play är mitt inne i ett stort hallprojekt och detta innebär bl a följande:

- Tävlingen spelas på 7 banor i st f normalt 8 banor

- Omklädningsrum finns i anslutning till huvudingången i bodar

- Temperaturen i hallen är något lägre än normalt

- Spelschemat är fullspäckat med matcher från morgon till kväll och vi har valt att inte säga nej till några deltagare, som har anmält sig i tid. Följden av detta är tyvärr att vi troligtvis kommer att drabbas av förseningar i matchprogrammet eftersom vi enbart spelar på 7 banor. Vii kommer att göra allt för att hålla inbollningstider och vi kommer inte heller att sätta in reserver i singeltävlingen, när någon lämnar walkover.

Vi hoppas att alla har förståelse för detta och och vår tävlingsorganisation kommer att göra sitt yttersta för att få allt att fungera så bra som möjligt.

OBS! Vi har gjort en korrigering av speltiderna i dubbelklasserna 20/12 pga att skolan fortfarande är igång.

På grund av det stora deltagarantalet i 2010 års tävling så kommer kvaltävlingen i flicksingel 14 att spelas både på filt och hardcourt och herrsingel B kommer att börja 12/12 i st f 13/12.

Ni som spelar i 10-årsklasserna skall inte glömma bort att anmäla sig till tröstturneringen om ni ev förlorar i den första omgången. Detta görs i tävlingssekreteriatet. Klasserna är lottade och börjar 19/12.

Lottning/speltider inkl tröst (ej vintertour)

Hitta till Fair Play

Lottning/speltider i vintertouren

wilson-ny
prodoc124px