tennis
Hem Boka bana Tennisskola & Minitennis Elit Arrangemang Butik Partners Föreningen Konferens
2011
2010
2009
2008
2007
Philip Möbius föll i Orange Bowl - dubbelfinal i Miami

Fair Plays Philip Möbius begav sig 21/11 iväg för en 5 veckor lång träning och tävlingsresa i USA tillsammans med Elias Yemer och Daniel Windahl i Svenska Tennisförbundets regi.

Första veckan var de i Bradenton , Florida och tränade 4 timmar tennis och 1 timme fys varje dag och tränaren Johan Hedsberg 

Efter en vecka startade turneringen Eddie Herr , där  Philip gick till kval-semifinal och Elias och Daniel förlorade i första omgången i huvudtävlingen.

Därefter begav sig killarna till Miami för att spela  The America Cup . Philip Möbius vann två matcher i huvudtävlingen bl a mot Yannik Jehmiller (GER),för att i 1/16 final förlora mot Joshua Sapwell (GBR), som är rankad 3 i Europa och vinnare i Tennis Masters för 14 åringar 2010. Philip/Elias lyckades ta sig till final i dubbel och slog ut många meriterade spelare på vägen och de var endast två bollar från vinst i finalen mot Michalek/Zielinski (POL). Elias tog sig dessutom hela vägen till semi i singel och storspelade. Stackars Daniel Windahl var tyvärr sjuk i halsfluss.

 

Orange Bowl(inofficiella JVM) började igår med kvalspelet och Philip vann mot E.Tsolomitis,Grekland i första omgången, men föll mot Julian Slobinsky, USA 7-6,4-6,5-7 i den andra matchen. Philip får ladda om batterierna inför dubbeltävlingen.

Orange Bowl-lottning


vw
Babolat_logo