tennis
Hem Boka bana Tennisskola & Minitennis Elit Arrangemang Butik Partners Föreningen Konferens

2011
2010
2009
2008
2007
Läs det nya numret av Fair Play Magazine - we love tennis!!!

Fair Play Magazine 2015

Vi är äntligen klara med det nya numret av Fair Play Magazine 2015 som blev hela 84 sidor stort – rekord.

I tidningen hittar du bra artiklar om tennis och i 2015 års tidning kan du läsa om bl a Jonas Björkman och hans arbete som tränare för världsstjärnan Andy Murray, den kände tennisskribenten Jonas Arnesens krönika, rackettest, höjdare under året, klubbens framtidsplaner rörande ny utomhusanläggning, SM-succé det senaste året, inför Elitserien, Team Fair Plays utveckling, bildreportage från breddverksamheten, den nystartade utvecklingsgruppen, Fair Play Cup, Fair Plays toppjuniorer, Fair Plays företagsnätverk, elitseriens program & matcher, elitserielagen och mycket annat. Dessutom kommer tio av klubbens elitspelare att agera fotomodeller. We love tennis!

-Jag är mycket nöjd med årets nummer och det har varit ett intensivt och stimulerande arbete för oss att få färdigt tidningen, men det är härligt att se den växa fram och ta den formen som vi hade tänkt oss från början. Jag måste härmed framföra ett stort tack till Peter Erlandsson, Jesper Kolezar, Jonas Widerberg & Anabela Simoes för ett strålande samarbete och till övriga som har hjälpt till med årets Magazine. Dessutom vill jag tacka våra rekordmånga annonsörer för att de är med gör denna tidning möjlig, säger klubbchefen Janne Immonen.

Vi har skickat ut tidningen fredag-söndag till totalt 14.000 mottagare,via Svensk Direktreklam och Posten, inkl bl a alla tennisklubbar i Sverige. Dessutom mejlas den idag till ca 16.000 mejladresser samt sprids via sociala medier inkl facebook, instagram och twitter. Fr o m i måndags så finns tidningen dessutom på Fair Play Stadion. Vi uppskattar att tidningen når minst 100.000 läsare.

Läs Fair Play Magazine med blädderfunktion (för dator) här.

Läs Fair Play Magazine (för mobil) här.

Sprid gärna tidningen vidare via mejl och sociala medier. We love tennis!

lovetennis www

 

/JI


lupinia-124px
prodoc124px