tennis
Hem Boka bana Tennisskola & Minitennis Elit Arrangemang Butik Partners Föreningen Konferens

2011
2010
2009
2008
2007
Rebound Ace Open 21-24/3 ingår i Svenska Vintertouren - anmäl dig senast 14/3

Rebound Ace Open 2016, som ingår i den Svenska Vintertouren med 20.000 kr i prispengar, kommer att arrangeras 21-24 mars på Fair Play Stadion och spelas på tio Rebound Ace-banor.

Tävlingen brukar locka till sig stora delar av den Svenska tenniseliten och det kommer att bjudas på högklassig tennis dessa fyra dagar. Titelförsvarare är Markus Eriksson,Ullevi TK och Cornelia Lister,Fair Play TK och det skall bli intressant att se vilket startfält det blir och om någon av hemmaspelarna kan vara med och utmana om titlarna i årets tävling.

Fair Play Tennisklubb samarbetar med Trafik & Fritid, som levererar Rebound Ace-banor i Sverige. Detta samarbete innebär bl a att Trafik & Fritid är huvudsponsor i Rebound Ace Open.

- Rebound Ace och deras banor håller mycket hög kvalitet med en mycket lång hållbarhet utan behov av ommålning lika ofta som många av konkurrenterna. Banorna är dessutom mycket skonsamma och alla våra spelare är mycket nöjda med underlagets egenskaper. Många med dåliga knän som t ex fd elitspelaren Andreas Vinciguerra kunde träna utan smärta vilket givetvis är mycket positivt. Detta underlag skapar verkligen förutsättningar till en skonsammare träningsmiljö för alla spelare i alla åldrar. Vi har tio Rebound Ace-banor på vår anläggning och vi är mycket nöjda, säger klubbchefen Janne Immonen.

Frågor kring Rebound Ace Open - ring tävlingsledaren Hussein Ftouni 0737-181401.

Vill du veta mer om Rebound Ace-banor – kontakta klubbchefen Janne Immonen.

Tävlingsaffisch

Hotellerbjudande

Anmälan via TenTour senast 14 mars.

Hitta till Fair Play

Hjärtligt välkomna till Fair Play Stadion!

Rebound Ace Open 2016

Reboundherr
Daniel Appelgren, GLTK, och titelförsvararen Markus Eriksson, Ullevi TK.
Rebound dam
Ellen Allgurin, Värnamo TK, och titelförsvararen Cornelia Lister, Fair Play TK.

/JI


vw
Babolat_logo