tennis
Hem Boka bana Tennisskola & Minitennis Elit Arrangemang Butik Partners Föreningen Konferens

2011
2010
2009
2008
2007
Arvidsson skrällde i Jönköping

Isak Arvidsson stod för en jätteskräll när han besegrade toppseedade Dustin Brown i challengerturneringen RC Hotel Open i Jönköping.
  – Det är min bästa skalp hittills. Riktigt skönt, säger Arvidsson till Svenska Tennisförbundets hemsida.
  Fair Play-spelaren besegrade den 100-rankade tysken med 5–7, 7–5, 6–3 och tog sin första seger på challengertouren. Nu är 23-åringen tillbaka på vinnarspåret efter förlusterna mot Ryssland i Davis Cup. 
  – Jag har mött tre topp 100-spelare på sex dagar. Det är klart man har uppe tempot. Det är otroligt viktigt, det är det man behöver. Det blir inte så mycket spel mot Dustin, mest serve och retur, men jag spelade väldigt bra, säger han.
  Förutom Arvidsson är Elias Ymer och Patrik Rosenholm vidare till andra omgången. Daniel Windahl förlorade en tuff tresetare mot 174-rankade estländaren Jürgen Zopp (1-6, 7-5, 5-7).
  - Ibland räcker det, ibland räcker det inte. Jag gjorde mitt bästa och det är det jag får ta med mig, säger Windahl till swetennis.se efter förlusten.
  Fair Play-spelaren tappade första set, men kom tillbaka och var nära en vändning. I tredje set hade han två breakbollar i Zopps serve fram till 4-2, men estländaren slank ur greppet. Vid 5-5 i avgörande bröt Zopp och servade sedan hem matchen. Isak Arvidsson möter Andrey Golubev, Kazakstan, i åttondelsfinal senare i dag – den fjärde matchen på centercourten (runt 18.30). Första matchen startar 13.00. Direkt efter Arvidssons singel går Daniel Windahl och Elias Ymer in i dubbelturneringen. Paret ställs mot Mateusz Kowalczyk, Polen/Andreas Siljeström. Matcherna livestreamas så passa på att följa Fair Play-spelarnas framfart här.
  För Frederik Nielsen och Johan Brunström är det färdigspelat i Jönköping. Paret föll mot Nikola Mektic/Antonio Sancic, Kroatien, med 2-6, 4-6 i första matchen i dubbelturneringen.

rchotelopen

Allt om RC Hotel Open här
Mer om Arvidssons skräll:
tennis.se: Skrällen: Arvidsson besegrade Dustin Brown
swetennis.se: Arvidssons dunderskräll - besegrade Brown
Mer om Windahls match:
swetennis.se: Daniel Windahl: Jag gjorde mitt bästa
Mer om Nielsens match:
tennisavisen.dk: Lochte og Brunstrom ude - svensk succes i single

isak2
isak
Game, set & match Arvidsson. Fair Play-spelaren besegrade Dustin Brown.

/ JWwilson-ny
trygg-h