tennis
Hem Boka bana Tennisskola & Minitennis Elit Arrangemang Butik Partners Föreningen Konferens


2011
2010
2009
2008
2007
Fair Play-spelarna möts i dubbelsemi

Isak Arvidsson och Daniel Windahl spelar bra dubbel i RC Hotel Open i Jönköping. Isak och Fred Simonsson slog på fredagen ut förstaseedade Wesley Koolhof/Matwe Middelkoop, Nederländerna, i raka set. Svenskparet spelade inspirerat och vann med 6-3, 6-4.
  – Vi värderar det väldigt högt. Det är första gången vi spelar tillsammans i en challenger och så går vi till semi direkt och slår förstaseedade. Det är en av de bästa tävlingarna hittills i dubbelkarriären, säger Arvidsson till Svenska Tennisförbundets hemsida.
  Med samma siffror slog Daniel Windahl/Elias Ymer ut James Cerretani, USA/Tristan-Samuel Weissborn, Österrike, i den andra kvartsfinalen på övre halvan. 
  - Vi returnerar väldigt stabilt och servar bra, sen har vi bra personkemi. Jag tror det är det viktigaste i dubbel. Jag har känt ”Danne” sedan jag var elva år. Han har varit min bästa tennisvän i samma ålder, vi har rest mycket tillsammans och vet nästan allt om varandra. Det är roligare att spela med någon man känner riktigt bra, säger Elias Ymer till Svenska Tennisförbundets hemsida.
  13.30 i eftermiddag ställs Arvidsson/Simonsson mot Windahl/Ymer, vilket betyder att en Fair Play-spelare lirar dubbelfinal i morgon. Och redan nu står det klart att det blir svensk seger i klassen eftersom Markus Eriksson/Milos Sekulic på den undre halvan tagit sig till final via tre segrar i matchtiebreak. På fredagen försvann de sista svenskhoppen i singelklassen. Elias Ymer förlorade en tresetare mot Matwe Middelkoop och Patrik Rosenholm föll mot Andrey Golubev.

rchotelopen

Allt om RC Hotel Open här.

Dubbelsemifinalen livestreamas. Följ den här.

ymewindahl
Elias Ymer och Daniel Windahl vann sin semifinal i raka set.

/ JW


jc-decaux-ny
elite_j