tennis
Hem Boka bana Tennisskola & Minitennis Elit Arrangemang Butik Partners Föreningen Konferens


2011
2010
2009
2008
2007
Lottningen är klar i V Juan Carlos Ferrero Open

Fair Play Tennisklubb samarbetar med mycket välrenommerade JC Ferrero Equelite Sport Academy i Spanien. Detta samarbete inkluderar bl a att vi kommer att arrangera V Juan Carlos Ferrero Open 21-24 mars för 12-åringar på Fair Play Stadion i Malmö.

Årets upplaga har lockat 80 deltagare i de olika 12-årsklasserna som har ett starkt startfält från Stockholm i norr till Höllviken i söder och vinnarna i respektive A-klass i singel vinner en träningsvecka på JC Ferrero Equelite Sport Academy i Alicante, Spanien.

- Vi hälsar givetvis alla deltagare hjärtligt välkomna till årets tävling. Vi kommer att spela tävlingen på våra tio Rebound Ace-banor och vår duktige tävlingsledare Hussein Ftouni kommer att hålla i tävlingen. Nyheter i år är att det finns A/B/C-klasser i singel och att det även ges möjlighet att spela dubbel för första gången i tävlingens femåriga historia. Det skall bli spännande att följa alla matcher och duktiga tennisspelare och det är också härligt att denna 12-årstävling spelas samtidigt i hallen som Rebound Ace Open, som ingår i Svenska Vintertouren, säger klubbchefen Janne Immonen.

Lottning & speltider

V Juan Carlos Ferrero Open 2016 affisch

SUMMERSTAGE_2015_IVJCFERRERO_MALMO

10%-rabatt till alla tävlingsdeltagare!

bild 2

Emilia Elde(t h) vann finalen 2014 efter seger mot Frida Bostrand.

bild 1 (2)

Sebastian Lind(t h) vann finalen 2014 efter seger mot Olle Sonesson.

/JI

                                                                                                                


lupinia-124px
prodoc124px