tennis
Hem Boka bana Tennisskola & Minitennis Elit Arrangemang Butik Partners Föreningen Konferens


2011
2010
2009
2008
2007
Anmäl dig till Öresundsserien barn & ungdom - sista omgången

Hej!

Öresundsserien är nu igång med sin fjärde omgång och den sista omgången för säsongen börjar fredag 22 april och nu finns det äntligen några platser lediga för dig som vill tävla.  Vi tar in maximalt 48 spelare per omgång och det brukar bli fullt snabbt - först till kvarn...

Anmälningsblankett 2015/2016

Regler - Öresundsserien  Uppdaterade 13/1-2016.

När det gäller bollvalet så skall matcherna spelas med maxiboll upptill 10 år och i övrigt skall man spela med vanlig boll.

Öresundsserien är en institution på Fair Play Stadion och har funnits i många år. Upptill 48 barn & ungdomar kan nu vara med, fördelade på maximalt 8 olika grupper/divisioner. Man spelar matcher på tid - 1 timme inkl inbollning - och det är både roligt och lärorikt.

Ansvarig/info/anmälan: Torbjörn Nyberg 0734-245579

Kostnad: 595:-/omgång.När man är anmäld till Öresundsserien så blir man per automatik anmäld till alla fem spelomgångarna under inomhussäsongen. Väljer man att hoppa av så måste man göra det per mail till Torbjörn Nyberg senast den sista speldagen i respektive omgång, för att inte bli fakturerad för nästkommande spelomgång.

PS. Man måste träna minst 1 ggr per vecka i Fair Plays tennisverksamhet för att få delta i Öresundsserien och man måste också vara medlem i Fair Play Tennisklubb.

Winnershistory - Öresundsserien

/JI


wilson-ny
Babolat_logo