tennis
Hem Boka bana Tennisskola & Minitennis Elit Arrangemang Butik Partners Föreningen Konferens


2011
2010
2009
2008
2007
Viktig information till alla elever i tennisskolan inför sommaren & hösten

Till alla elever i tennisskolan

 

Det är bara några veckor kvar av tennisskolans säsong 2015/2016, och nu är det dags att börja blicka framåt. Sista dagen på vårterminen är söndag 22 maj. Lördag 21 maj spelas Förenade Bil Tennisskolemästerskap, som är en trevlig avslutningstävling för alla i tennisskolan och samma dag har vi tennisskoleavslutning kl.9-14 inkl korvgrillning & lite aktiviteter.Anmälan till tävlingen sker via mail senast 15 maj.

 

Vi fick nyligen ett prestigefyllt pris på Svenska Tennisförbundets årsmöte för tredje året i rad; Sveriges största tennisklubb. Vi är givetvis stolta över denna utmärkelse och kommer att fortsätta vårt arbete med att utveckla verksamheten. Vi har haft ett synnerligen lyckat år med en breddverksamhet, som är större och mer omfattande än någonsin och just nu är vi totalt 2.953 medlemmar(rekord). Våra sportsliga framgångar har varit magiska det senaste året med bl a lag-SM guld för herrar & damer både inom- & utomhus, dubbla lag-SM guld för båda våra 18-årslag, lag-SM guld för vårt flickor 15-lag samt SM-guld för Pablo Figueroa i singel och för Cornelia Lister i dubbel. Dessutom spelade Isak Arvidsson & Daniel Windahl singel i Davis Cup och Cornelia Lister spelade dubbel i Fed Cup.

 

Vi vill också passa på att tacka dig för den gångna inomhussäsongen och samtidigt göra

dig uppmärksam på följande :

 

1. Tennisskolan 2016-2017

Anmäl dig så fort som möjligt till höstens verksamhet för att säkra att du hamnar i rätt grupp. Du kan anmäla dig och betala via Internet t o m 31 maj och få en reducerad träningsavgift. Dessutom hoppas jag att du har noterat att det är mycket fina rabatter för dig som vill spela mer än 1 gång per vecka.  Chanserna att du ska få den eller de träningstider du önskar blir också större, ju tidigare du anmäler dig. Kontakta Piotr Rogowski eller tala med din tränare om du är osäker på vilket träningsalternativ som passar dig. Träningsutbudet till hösten är stort & inkluderar även fitnesstennis, familjeträning, privatträning samt 25%-rabatt på dagtids-kontrakt för alla som tränar i våra vuxengrupper. Se anmälningsblankett för mer info.

 

2. Utomhusträning vecka 25-32 sommaren 2016

Vi har en mycket uppskattad träningsverksamhet hela sommaren för barn(från 4 år) och vuxna under ledning av våra kompetenta och duktiga tränare. Man spelar en timme per dag, måndag till fredag, och det går bra att anmäla sig till flera veckor. Vi tränar på Limhamns Idrottsplats men även på Hästhagens IP.Se anmälningsblankett för mer info. Dessutom har vi verksamhet i Beddinge vecka 27-32 – läs mer här.

 

3. Intensivkurs & Kul-i-sommar

Tre veckors intensivträning 23 maj – 10 juni, tre tillfällen per vecka på Fair Play.I år är det tematräning vid det tredje tillfället på fredagarna. Anmäl dig senast 13 maj. Tränare är bl a Toto Johansson, Torben Kudsk & Erik Lindskog. All info om detta finns här. Glöm inte att anmäla dig till Kul-i-sommar 15-18/6 & 20-23/6 där du kan vara med på två olika veckor! Tennis, innebandy, badminton, fotboll, handboll, dans & motoriska övningar under fyra fartfyllda dagar. Aktiviteten vänder sig till dig som är född 2004-2012 - läs mer här.

 

4. Lediga banor

Vi har flera lediga abonnemang för tennis, innebandy och andra sporter på attraktiva tider med start i augusti så passa redan nu på att boka er fasta tid – läs mer här för mer info alt. kontakta Nina Nyström per 040-165578.

 

5. Övrigt

Kom gärna in i vår välsorterade butik Fair Play Store, där du hittar allt för din tennis till fina medlemspriser inkl en uppskattad strängningsservice. Fair Play Stadion är öppen alla dagar hela sommaren och du är givetvis hjärtligt välkommen.

 

Vi önskar dig en underbar tennissommar hälsar all personal. 

 

Janne Immonen, Klubbchef

Glädje, Kvalitet & Engagemang. Vi är vad vi heter.

”Fair Play skall upplevas som den ledande och trevligaste tennisklubben”

          

Se brev i pdf

/JI


jc-decaux-ny
elite_j