tennis
Hem Boka bana Tennisskola & Minitennis Elit Arrangemang Butik Partners Föreningen Konferens2011
2010
2009
2008
2007
Årets förening i Malmö 2016 - Fair Play Tennisklubb

Fair Play Tennisklubb fick utmärkelsen årets förening i Malmö 2016 i samband med den mycket välarrangerade föreningsgalanMalmö Arena.

- Vi är mycket stolta över denna utmärkelse och vi är övertygade om att vårt långsiktiga och systematiska förbättringsarbete, med vår verksamhetsplan som bas, verkligen har hjälpt oss i vårt arbete med att utveckla verksamheten. Vi har väldigt många duktiga tränare och en mycket kompetent personal i övrigt och alla dessa har gemensamt slitit hårt för att tillsammans nå våra mål. Tillsammans med våra engagerade medlemmar, företagsnätverket och en strategiskt arbetande styrelse så är vi ett bra team och detta skapar en positiv dynamik som gynnar verksamheten, säger ordförande Mats Nilsson.

Kvällen på Malmö Arena bjöd på trerätters middag, proffsig underhållning från Oscar Zia och Stefan & Kim, uppvisning från bl a Enighet  och totalt närvarade ca 500 gäster. Det delades ut många priser och prisutdelare var bl a kommunfullmäktiges ordförande Kent Andersson, fritidsnämndens ordförande & kommunalrådet Frida Trollmyr och Malmöidrottens ordförande Tommy Theorin. Föreningsgalan arrangerades av fritidsförvaltningen på ett strålande sätt och det var ett efterlängtat initiativ som uppskattades av föreningslivet. Totalt var fjorton personer från Fair Plays personal närvarande på galan denna kväll och flera i personalen var uppe på scenen och tog emot priset som förutom äran även innebar en segercheck på 25.000 kr.

- Det är en oerhörd ära för oss som förening att få denna utmärkelse i Malmö med tanke på att Malmö bl a har blivit utnämnt till Sveriges bästa idrottskommun två år i rad och det finns många välorganiserade & högpresterande föreningar(enligt uppgift 544 föreningar) i kommunen. Det senaste året har varit fantastiskt för oss som förening med bl a sju lag-SM guld av åtta möjliga, flertalet individuella SM-medaljer, medlemsrekord(just nu 2950 medlemmar), vår breddverksamhet är rekordstor och omfattar ca 1600 unika elever i någon form av regelbunden träning, vårt företagsnätverk med ca 120 företag bidrar med mer resurser & kompetens än någonsin, vi har fler topprankade juniorer i landet(fjorton topp-10 rankade juniorer). Vi har dessutom klarat oss igenom hela vår översvämningsproblematik efter en enorm insats från personal, styrelse, frivilliga och stödet från Malmö Stad så det har verkligen varit ett fantastiskt år, säger klubbchefen Janne Immonen.

Se motivering via film här. Se tacktal här.

Fair Play Tennisklubb - årets förening 2016

Oscar Zia

Oscar Zia imponerade på scen.

Stefan & Kim - fotograf Josefin Widell Hultgren

Fullt ös från Stefan & Kim.

föreningsgalan personalbild

Personalen fick uppleva en mycket trevlig kväll på Malmö Arena.

/JI


jc-decaux-ny
elite_j