tennis
Hem Boka bana Tennisskola & Minitennis Elit Arrangemang Butik Partners Föreningen Konferens

2011
2010
2009
2008
2007
Dubblarna avgjorde till Lidköpings fördel


Fair Plays herrar föll i bortamatchen mot Lidköping på torsdagskvällen med 2-4 på bortaplan.

Matchen inleddes med att Ervin Eleskovic vann i två raka set mot formstarke Rickard Holmström efter imponerande spel. Nikola Vuckovic gjorde sedan en lysande insats men förlorade efter super-tiebreak mot veteranen Anders Järryd.

Pablo Figueroa vann sedan första singeln efter riktigt bra spel mot Johan Brunström och fick en efterlängtad revansch. Tim Göransson förlorade sedan mot Oskar Pallin. Tim hade chansen i andra set att få till ett super-tiebreak, men Pallin var för dagen för bra.

I dubblarna imponerade Lidköpingsparen stort och vann båda matcherna i två raka set. Joel Åkerberg debuterade för oss i elitserien och gjorde en bra insats i sin dubbel tillsammans med Nikola Vuckovic. Ledarna Niklas Fjeldstad och Fredrik Lundh var imponerade över spelstandarden i matchen som helhet och tycker att våra spelares form är god och att det fortfarande finns goda chanser till slutspel.

Nu väntar Växjö på hemmaplan imorgon och spelarna slickar såren och laddar batterierna idag för att bjuda upp till kamp mot den anrika smålandsklubben.

Resultat och tabell

Referat tennis.se

Referat tennistalk.com


string_sm
dunlop-logo