tennis
Hem Boka bana Tennisskola & Minitennis Elit Arrangemang Butik Partners Föreningen Konferens


2011
2010
2009
2008
2007
Fair Plays tennisskola inkl minitennis, innebandy/fotboll & badminton börjar 2 september - anmäl dig nu för att säkra din plats!

Nu är det bara tio veckor till att höstterminen drar igång och nedan kan du läsa om Fair Plays alla olika träningsalternativ för dig som vill träna minitennis, tennis, innebandy & fotboll och badminton:

Minitennis 4-7 år - läs mer här

Tennisskola för barn, ungdomar och vuxna, 7 år och uppåt - läs mer här

Innebandy & fotboll, födda 2005-2012 - läs mer här

Badminton i BMK Slottstaden, 7 år och uppåt - läs mer här 

- Det är ett väldigt stort intresse för höstens verksamhet på Fair Play, när det gäller ovanstående verksamheter och framförallt för tennisskolan. Trycket är mycket stort och vår tennisskoleansvarige Piotr Rogowski rapporterar att anmälningarna strömmar in i rask takt och att det gäller att anmäla sig snarast, säger klubbchefen Janne Immonen.

- Vi har redan fått in många anmälningar till tennisskolan och det är viktigt för både de som har spelat tidigare och nya elever att anmäla sig snarast för att vi skall ha chansen att tillgodose alla med platser, säger tennisskoleansvarige Piotr Rogowski.

Om du är osäker på om du har anmält eller ej - kontakta receptionen per 040-165570 så kommer de att hjälpa dig.

Den ordinarie verksamheten börjar fredagen 2 september och vår målsättning är att vi skall skicka ut brev om träningstider så att alla deltagare i verksamheten har detta i sin brevlåda 29 augusti. Detta är givetvis bara möjligt till de som har anmält sig i god tid.

För kännedom så har vi ca 460 tränarledda träningstimmar per vecka i Fair Plays verksamhet och vi bedriver Malmös största ungdomsverksamhet i Sveriges största tennisklubb.

Glädje, Kvalitet & Engagemang! Vi är vad vi heter.

forberedelser tennisskolan )

Ca 460 träningsgrupper skall planeras på Fair Plays kansli. Ett utmanande pussel som skall läggas.....

if SO Tour första sida DSCF0866 (2)

Snart är det dags för en ny tennistermin - hjärtligt välkomna! Glädjen kommer alltid att vara det viktigaste i vår tennisskola.

/JI


lupinia-124px
zynaz_124