tennis
Hem Boka bana Tennisskola & Minitennis Elit Arrangemang Butik Partners Föreningen Konferens

2011
2010
2009
2008
2007
Stort tack till Fair Plays företagsnätverk för rekordstort engagemang!

Fair Play företagsnätverket logo ny (2)

Fair Plays företagsnätverk består idag av ca 120 företag och alla dessa företag samarbetar och stöttar vår verksamhet på olika sätt. Dessa företag och den kompetens de besitter betyder oerhört mycket för vår verksamhet på många olika sätt, inte minst ekonomiskt.

Våra största samarbetspartners i nuläget är huvudpartnern Swedbank samt Lupinia, Wilson, Nordic Wellness & Förenade Bil och vi är mycket stolta över att dessa företag tillsammans med alla de övriga företagen(se nedan) vill samarbeta med Fair Play.

- Det kommer ca 9.000 besökare/vecka till Fair Play Stadion och vi är Sveriges största tennisklubb med Malmös största barn- & ungdomsverksamhet. Det passerar ca 12.000 bilar per dygn förbi Fair Play och vår verksamhet ligger belägen i ett demografiskt mycket gynnsamt läge. Företagen vill vara med och stötta en barn- och ungdomsverksamhet som håller hög kvalitet samtidigt som många vill koppla ihop deras varumärke med tennis och de kärnvärden som präglar verksamheten. Många företag ser potentialen i vår målgrupp samtidigt som vår nya anläggning har skapat ännu bättre förutsättningar och att vi nu också har som målsättning att bygga ut anläggningen ytterligare. Dessutom är vi en mycket framgångsrik verksamhet med bl a dubbla SM-guld för våra herr- & damlag samt SM-guld för våra P18- F18- & F15-lag. Företagen märker också vår förenings starka engagemang med att arbeta med förbättringar på alla område i verksamheten, säger klubbchefen Janne Immonen.

- Vår nästa nätverksträff sker i samband med Swedish Open i Båstad då vi bl a ser kvartsfinalerna under herrveckan och då våra nätverksmedlemmar minglar runt för att skapa trivsel och affärer. Dessutom åker vi på en internationell nätverksträff till New York i 30 augusti - 4 september 2017 och kombinerar nytta med Grand Slam-tävlingen US Open i tennis, där hela världseliten är samlad. Våra erfarenheter efter nätverksträffarna i samband ATP World Tour Finals i London och Rolex ATP Tour Masters i Monte Carlo & Nice är enbart positiva, fortsätter Janne Immonen.

2015/2016 bistår vårt företagsnätverk Fair Play med ett totalt bruttovärde på ca 3,32 Mkr vilket återigen är alltime-high. Utvecklingen är mycket positiv och på tolv år har vi ökat från 30 tkr i sponsorintäkter till dagens nivå.

Vår sponsorfinansierade satsning Team Fair Play, är en riktad elitsatsning för att skapa internationella spelare med Malmö som bas. Det finns möjlighet att vara med som företag i denna satsning för att hjälpa hårdsatsande spelare och Svensk tennis.

Om du och ditt företag är intresserad av att samarbeta med Fair Play - skicka gärna ett mail till vår klubbchef Janne Immonen eller ring per 0705-614800.

fakta-Fair Play  sponsorer    samarbetspartners     tennispartners     samarbetspaket

Glädje, Kvalitet & Engagemang. Vi är vad vi heter.

if SO Tour första sida DSCF0866 (2)

Företagsnätverket stöttar vår viktiga barn-& ungdomsverksamhet.

/JI


string_sm
prodoc124px