tennis
Hem Boka bana Tennisskola & Minitennis Elit Arrangemang Butik Partners Föreningen Konferens

2011
2010
2009
2008
2007
Stopp i kvarten för Arvidsson/Simonsson

Isak Arvidsson/Fred Simonsson förlorade kvartsfinalen i Skistar Swedish Open i Båstad. Svenskparet föll mot fjärdeseedade Marcus Daniell/Marcelo Demoliner med 6-3, 3-6, 5-10.
  – Det var några poäng som vi inte fick med oss i tiebreaket. De pressade oss i våra servar hela tiden, de låg verkligen på och vi behövde spela topptennis för att vinna. Det var några enkla misstag här och där som gjorde att de fick ett försprång. Vi är såklart besvikna. Vi är såpass nära att gå till en semi i en ATP. Men vi är samtidigt väldigt nöjda. Speciellt med förra veckan då vi spelade väldigt bra, vi trodde verkligen inte att vi skulle vinna semifinalen (mot toppseedade Peralta/Zeballos), vi hade matchbollar emot oss men lyckas ta det. Vi kan verkligen ta med oss det här och klappa oss lite på axeln, säger Fred Simonsson till tennis.se.
  Paret, som vann Båstad Challenger förra veckan, siktar nu på att spela challengers på heltid i sommar. På torsdagen försvann också sista svenskhoppet i singel Carl Söderlund som föll mot portugisen Joao Sousa i raka set, 3-6, 1-6.

arvidssonsimonsson-bastad2
Isak Arvidsson och Fred Simonsson tänker fortsätta spela challengers i sommar.

skistarlogo

Läs mer om Skistar Swedish Open.

Livescore.

/ JW
lupinia-124px
zynaz_124