tennis
Hem Boka bana Tennisskola & Minitennis Elit Arrangemang Butik Partners Föreningen Konferens2011
2010
2009
2008
2007
Fair Plays tenniskurser för alla åldrar & nivåer börjar IDAG – vi har fortfarande några lediga platser kvar

IDAG kör vi igång höstterminens träningsverksamhet igen och vi ser verkligen framemot en ny och härlig säsong med massor av aktiviteter för alla våra barn, ungdomar & vuxna på Fair Play Stadion.  Nedan kan du läsa om Fair Plays alla olika träningsalternativ för dig som vill träna minitennis, tennis, innebandy & fotboll och badminton:

Minitennis, för barn 4-7 år - läs mer här

Tennisskola för barn, ungdomar och vuxna, 7 år och uppåt - läs mer här

Innebandy & fotboll, födda 2005-2012 - läs mer här

Badminton i BMK Slottstaden, 7 år och uppåt - läs mer här 

- Det är ett rekordstort intresse för höstens verksamhet på Fair Play, när det gäller ovanstående verksamheter och framförallt för tennisträningen. Vi ser verkligen framemot att köra igång och våra duktiga instruktörer är laddade och förberedda, säger klubbchefen Janne Immonen.

- Vi har skickat ut all information per brev till alla anmälda för 1 vecka sedan ch det finns fortfarande platser kvar för de som inte har anmält sig, men skynda på rejält med anmälan för att vi skall kunna bereda plats, säger tennisskoleansvarige Piotr Rogowski.

Om du är osäker på om du har anmält eller ej, om du saknar information el dyl - kontakta receptionen per 040-165570 så kommer de att hjälpa dig.

För kännedom så har vi ca 460 tränarledda träningstimmar per vecka i Fair Plays verksamhet och vi bedriver Malmös största ungdomsverksamhet i Sveriges största tennisklubb.

Glädje, Kvalitet & Engagemang. Vi är vad vi heter.

Årets förening i Malmö 2016.

if SO Tour första sida DSCF0866 (2)

Idag börjar en ny tennistermin - hjärtligt välkomna! Glädjen kommer alltid att vara det viktigaste i vår tennisskola.

/JI


lupinia-124px
zynaz_124