tennis
Hem Boka bana Tennisskola & Minitennis Elit Arrangemang Butik Partners Föreningen Konferens

2011
2010
2009
2008
2007
Arvidsson uttagen i DC-truppen

Isak Arvidsson är med i det svenska lag som förbundskapten Fredrik "Fidde" Rosengren nominerat till Davis Cup-mötet med Nederländerna i Båstad nästa helg. Övriga spelare är Elias Ymer, Mikael Ymer och Fred Simonsson. Markus Eriksson och Carl Söderlund ingår också i truppen och kan komma att ta plats i laget. Mycket talar för att Isak och Fred, som har vunnit två titlar på challengertouren i år, tar hand om dubbeln.
  – Robert Lindstedt är inte tillgänglig och då föll valet på Fred och Isak i dubbel. Jag har naturligtvis funderat på Andreas Siljeström och Johan Brunström men när vi spelar sent på året på tunga banor känns det viktigt att jag har fler alternativ än bara två singelspelare, säger Rosengren till förbundets hemsida.
  Nederländerna får bära favoritskapet.
  – Det blir en ruskigt tuff match. Vi vet hur bra holländarna är och därför gör vi allt för att fokusera på det vi kan påverka. Vi sliter från morgon till kväll för att komma så förberedda som möjligt. När det är dags för första uppkastet på fredag hoppas jag att samtliga i laget har läst på läxan, känner sig friska och kan köra. Killarna älskar Båstad och vi har en fantastisk DC-historia där. Det ska bli häftigt att spela inför den svenska publiken, säger Rosengren
  Vinnaren i DC-mötet säkrar nytt kontrakt i Europa-/Afrikazonens grupp 1 medan förloraren får en direkt avgörande nedflyttningsmatch mot Israel i oktober.

isakarvidsson2016
Isak Arvidsson är uttagen i Davis Cup-laget.

/ JW


jc-decaux-ny
elite_j