tennis
Hem Boka bana Tennisskola & Minitennis Elit Arrangemang Butik Partners Föreningen Konferens2011
2010
2009
2008
2007
Wilson World Demo Tour fredag 14 oktober - 30% rabatt på Wilsons racketar & skor

Wilson World Demo Tour är på plats på Fair Play Stadion fredagen 14 oktober(från morgon till kväll) och det firar vi med hela 30% rabatt på Wilsons alla tennisskor och tennisracketar inkl de nya supercoola Federer-modellerna.

KL.16-18 kommer alla som vill kunna testa olika racketar från Wilson på bana 5 på Fair Play Stadion, samtidigt som man genom modern teknik har möjlighet att få reda på hur hårda slag man slår. Det finns även chans att vinna olika priser för de spelare som är med och testar racketar. Du har även möjlighet att testa racketarna oavsett tidpunkt hela dagen om du har bokat en bana, tränar i någon grupp eller individuellt, är med på frukosttennis alt. damfredagen etc.

Under hela dagen erbjuds alla medlemmar hela 30% på medlemspriset på ALLA racketar och skor från Wilson i Fair Play Store. På övrigt sortiment från Wilson ges 15% rabatt på medlemspriset.
Passa på att köpa de varor du varit sugen på ett tag för den här rabattnivån lär vi aldrig se igen på ordinarie sortiment. 

Wilsons representant Per-Erik Granath kommer vara på plats under hela dagen på Fair Play Stadion och du kommer ha möjlighet att ställa de frågor du har kring racketar, senor & strängning samt skor från Wilson.

Vi hoppas på en riktigt bra dag med Wilson World Demo Tour och hoppas få se så många som möjligt här på fredag!

Wilson World Demo Tour 14 oktober - spec

/JI


wilson-ny
trygg-h