tennis
Hem Boka bana Tennisskola & Minitennis Elit Arrangemang Butik Partners Föreningen Konferens


2011
2010
2009
2008
2007
Arvidsson spelar dubbel mot Israel

Nu är Davis Cup-matchen mot Israel lottad. Fair Plays Isak Arvidsson spelar lördagens dubbel, men inte med radarpartnern Fred Simonsson utan med Johan Brunström.
  – Brunström spelar bra tennis och har varit kanonbra på träningarna. Han pratar mycket till grabbarna, går in och hjälper dem och har alltid ett öga för vad som måste göras. Hans analytiska förmåga, hans lugn och rutin blir viktig i den här matchen. Isak och Fred spelar bra tennis, deras tid kommer och de kommer spela många DC-matcher framöver. Men i den här situationen, i en så här tuff match, känns det rätt att plocka in Johan, säger förbundskapten Fredrik ”Fidde” Rosengren till förbundets hemsida. 
  Arvidsson/Brunström ställs mot Jonathan Erlich/Edan Lesham. Först ut i morgon är Elias Ymer som möter 222-rankade Amir Weintraub. I fredagens andra singelmatch möts Markus Eriksson och Israels etta, Dudi Sela, rankad 71:a i världen. Segraren i Israel säkrar nytt kontrakt i Europa-/Afrikazonens grupp 1, medan förloraren åker ned en division.

DC-israel-dubbel
Brunström, Arvidsson, Simonsson och Eriksson i Israel. Foto: tennis.se

Davis Cup 28-30 oktober
Israel-Sverige

S1: Amir Weintraub-Elias Ymer
S2: Dudi Sela-Markus Eriksson
D: Jonathan Erlich/Edan Lesham-Isak Arvidsson/Johan Brunström
S3: Dudi Sela-Elias Ymer
S4: Amir Weintraub-Markus Erikssson

davis-cup-logo
Matchtider:
Fredag: 11.00
Lördag: 14.00
Söndag: 14.00

Följ matchen på förbundets hemsida, Facebook, Instagram och Twitter.

/ JW

jc-decaux-ny
ny-logo-head