tennis
Hem Boka bana Tennisskola & Minitennis Elit Arrangemang Butik Partners Föreningen Konferens

2011
2010
2009
2008
2007
Läs det nya numret av Fair Play Magazine #history

Fair-Play-Magazine-2016-Omslag

Vi är äntligen klara med det nya jubileumsnumret av Fair Play Magazine 2016, som blev rekordstora 88 sidor.

I tidningen hittar du bra artiklar om tennis och i 2016 års jubileumstidning(tionde året) kommer du kunna läsa om bl a några axplock ur klubbens och anläggningens intressanta historia, den kände tennisskribenten Jonas Arnesen artikel om klubbens bästa spelare genom tiderna, inför Elitserien, A-lagsankaret Cornelia Lister, bildreportage från breddverksamheten, elitseriens program & matcher, bästa året i klubbens historia, elitserielagen, klubbresa med Fair Play till Spanien, 10 år med Fair Play Magazine, stort engagemang i Fair Plays tränarkår och mycket annat. Dessutom kommer tio av klubbens elitspelare att agera fotomodeller. #history #teamwork

- 10 år med Fair Play Magazine är ett härligt faktum och jag är mycket nöjd med årets jubileumsupplaga. Vilken utveckling vi har haft med vår förening och med Fair Play Magazine de här åren och det hade aldrig gått utan ett genuint teamwork.  Jag vill tacka Peter Erlandsson, Jesper Kolezar, Jonas Widerberg & Victoria Roos och alla övriga som har bidragit för ett strålande samarbete med årets tidning. och ett stort tack till övriga som har hjälpt till med årets Magazine. Dessutom vill jag tacka våra rekordmånga annonsörer och vårt företagsnätverk för att de är med och gör denna tidning möjlig, säger klubbchefen Janne Immonen.

Vi har skickat ut tidningen fredag-söndag till totalt 15.000 mottagare,via Svensk Direktreklam och Posten, inkl bl a alla tennisklubbar i Sverige. Dessutom mejlas den idag till ca 18.000 mejladresser samt har en stor spridning via sociala medier inkl facebook, instagram och twitter. Fr o m idag så finns tidningen dessutom på Fair Play Stadion. Vi uppskattar att tidningen når minst 100.000 läsare.

Läs nya Fair Play Magazine med blädderfunktion här.

Du kan också hämta ditt eget ”pappers-exemplar” nästa gång du svänger förbi Fair Play om du inte redan har fått den i brevlådan.

Hjälp oss gärna att sprida tidningen via mejl, facebook, instagram och twitter. #teamwork

/JI


lupinia-124px
prodoc124px