tennis
Hem Boka bana Tennisskola & Minitennis Elit Arrangemang Butik Partners Föreningen Konferens2011
2010
2009
2008
2007
Herrlaget vann premiärmatchen i Elitserien

Regerande mästarna Fair Play TK besegrade Trollbäckens TK hemma på Fair Play Stadion i premiären i Elitserien. Segersiffrorna skrevs till 4-2 och matchen hade en tydlig premiärkaraktär med en härlig nerv. Det bjöds på riktigt spännande och sevärd tennis och matchen var oviss ända in i det sista.

På förstadubbeln lyckades Trollbäckens-paret Tobias Blomgren/Jacob Adauktsson dra det längsta strået efter en tät match på förstadubbeln, som avgjordes i ett avgörande match-tiebreak.11-9 blev slutresultatet i bortaparets favör och hemmaparet Isak Arvidsson/Pablo Figueroa var givetvis mycket besvikna efter förlusten. Martin Pedersen/Daniel Appelgren vann andradubbeln med klara 6-1,6-4 och det såg mycket stabilt ut mot TTK-paret Patrik Brydolf/Magnus Eriksson under hela matchen. 

Isak Arvidsson vann förstasingeln mot Tobias Blomgren på ett övertygande sätt och matchen slutade med klara 6-2,6-2 i hemmaspelarens favör. På andrasingeln vann bortalagets rutinerade Jacob Adauktusson mot Daniel Appelgren med 6-3,6-4. Daniel krigade hårt men räckte tyvärr inte hela vägen fram i sin singeldebut i Elitserien för Fair Play.

Pablo Figueroa mötte en offensivt och bra spelande Patrik Brydolf, som vann första set med 6-4. Pablo höll dock kylan efter setförlusten och vann andra set med klara 6-0 efter felfritt spel. Han fortsatte spela stabilt och vann också det avgörande match-tiebreaket med 10-5. Martin Pedersen säkrade segern i lagmatchen när han på fjärdesingeln vann mot hårt kämpande Jonas Fröberg med 6-3,6-3 i en match som var fylld med sevärd tennis och bra baslinjedueller.

- Skönt att få med sig två poäng i elitseriepremiären. Vi visste att det skulle bli tufft mot Trollbäcken och det var precis vad som hände. Vi är mycket nöjda med segern och det är tack vare en genuin laginsats, där alla i laget bidrar till 100%. Nu ser vi framemot nästa tuffa match på bortaplan mot GLTK på torsdag och förbereder oss inför detta, säger lagledaren & tränaren Jörgen Windahl efter matchen.

Fair Play TK-Trollbäckens TK 4-2
S1:Isak Arvidsson-Tobias Blomgren 6-2,6-2
S2:Daniel Appelgren-Jacob Adauktusson 3-6,4-6
S3:Pablo Figueroa-Patrik Brydolf 4-6,6-0,1-0(10-5)
S4:Martin Pedersen-Jonas Fröberg 6-3,6-3
D1:Isak Arvidsson/Pablo Figueroa-Tobias Blomgren/Jacob Adauktsson 7-6(7-1),3-6,0-1(9-11)
D2:Martin Pedersen/Daniel Appelgren-Patrik Brydolf/Magnus Eriksson 6-1,6-4

IMG_4398

Fair Plays herrlag vann den tuffa premiärmatch.

IMG_4400

Trollbäckens herrlag föll med flaggan i topp.
elitserien-logotyp

Kommande matcher för Fair Play
Herrlaget
Torsdag 17 november, 16.45: GLTK - Fair Play TK

Damlaget
Tisdag 15 november, 16.45: GLTK-Fair Play TK

Spelprogram och tabell här.

Läs mer om Fair Play och Elitserien i nya Fair Play Magazine här.

magasinetomslag

ELITSERIEN I MEDIA
sydsvenskan.se: Fair Play ska försvara SM-guldet
skd.se: Fair Play hoppas på nytt guld
tennis.se: Elitserieguide: Tuffare än någonsin


vw
prodoc124px