tennis
Hem Boka bana Tennisskola & Minitennis Elit Arrangemang Butik Partners Föreningen Konferens2011
2010
2009
2008
2007
Lag-SM för våra 18-årslag har börjat bra

Svenska Juniorcupen har börjat med spel i det s k regionsspelet. Detta är det officiella lag-SM för 18-åringar där vinnande klubb i regionen spelar SM-slutspel mot vinnarna i de tre andra regionerna i landet. 2007 vann våra 18-års pojkar SM-silver efter flera meriterande segrar mot bl a Helsingborg och Växjö och vårt mål är att vinna en medalj även 2008.

I årets turnering så är både våra killar och tjejer toppseedade i regionen, men det finns flera svåra hinder på vägen mot ett ev. slutspel.

Premiärmatcherna för våra lag klarades av med bravur. Tjejerna vann mot Värnamo på bortaplan med 4-0 och Caroline Magnusson, Carolina Kubicska och Sara Mattson vann matcherna utan bekymmer. Pojkarna mötte Lomma Bjärred på hemmaplan och vann med 6-0 och det var också en komfortabel seger med följande spelare i vårt lag: Patrick Turus, André Caesar, Axel Lagerlöf, Pontus Wiklund samt Sebastian Bratanis.

Våra ledare Niklas Fjeldstad (tjejer) och David Gustafsson (killar) var mycket nöjda med sina spelares insatser men ser redan framemot nästa omgång och de tuffa prövningar som vi då kan ställas inför.

Se lottning och resultat för tjejerna här och killarna här.


lupinia-124px
dunlop-logo