tennis
Hem Boka bana Tennisskola & Minitennis Elit Arrangemang Butik Partners Föreningen Konferens

2011
2010
2009
2008
2007
Information till alla elever i tennisskolan inför våren

Välkommen till vårens tennisskola!

Vi hoppas att du kommer att få en härlig julledighet och att du är laddad för att köra igång med tennisen igen, som börjar måndagen den 9 januari. Vi kan summera ihop ett intensivt 2016 med en mycket väl fungerande tennisskola i Malmös största barn- & ungdomsverksamhet, duktiga tränare, sportsliga framgångar, utmärkelsen årets förening i Malmö och totalt 2.966 medlemmar som positiva höjdpunkter.

I vår har vi träningsuppehåll under sportlovet (20-26/2) och under påsklovet (10-16/4) men i övrigt tränar vi alla dagar ända fram till den 21 maj.

Tack vare vår fina anläggning och tillgången till fler banor så har det också skapats fler möjligheter att träna tennis i Fair Plays tennisskola och därför har vi följande priser för alla som vill spela tennis mer än en gång per vecka. Alla har 15%-rabatt vid det andra träningstillfället, 30%-rabatt vid det tredje & 40%-rabatt vid det fjärde. Om du vill träna mer tennis eller av någon anledning inte är nöjd med din träningstid i tennisskolan ber vi dig kontakta tennisskoleansvarige Piotr Rogowski. Frågor gällande minitennis/tennislekis ber vi dig kontakta Annmari Paulcén.

Du missar väl inte Nordic Wellness Fair Plays unika erbjudande till alla medlemmar i Fair Play Tennisklubb, där ni kan köpa ett årskort för 2016 för endast 2749 kr (ordinarie pris 4788 kr). Du kan köpa detta kort i Nordic Wellness Fair Plays reception fram t o m 31 december.

Vi har lediga tider för abonnemang i vår anläggning för tennis, innebandy, inne-fotboll, badminton etc på dag- & kvällstid samt helg och det finns fortfarande några attraktiva tider tillgängliga. Om du är intresserad – besök vår hemsida eller kontakta Victoria Roos.

Dessutom har vi ett fullutrustat konferensrum för upptill 60 personer för uthyrning. Våra barnkalas-arrangemang är mycket populära och uppskattade. Kontakta receptionen för att boka in ditt kalas. Alla medlemmar har ett antal förmåner som bl.a. ger billigare banhyra och rabatter i Fair Play Store. Om du har gjort av med ditt medlemskort eller vill ha ett nytt så kan du hämta detta i receptionen. Under våren arrangerar vi ett par klubbtävlingar och Öresundsserien för dig som vill tävla. Läs mer om detta på www.fairplaytk.se och du får även info via våra mailutskick. Om du inte får våra mailutskick – be receptionen lägga in din mailadress i vårt register.

Fair Play Stadion skall upplevas som Sveriges bästa tennisanläggning och vi arbetar fortlöpande för att nå detta mål och vi kommer under våren besluta oss om vilka åtgärder vi skall prioritera sommaren 2017.
På det sportsliga planet har vi haft det bästa året i klubbens historia och våra största framgångar är att vi blev Svenska Mästare både inne & ute för både herrar & damer för andra året i rad och dessutom har både vårt pojkar 18- & flickor 18-lag också lyckats med att bli Svenska Mästare.

Läs mer på www.fairplaytk.se som uppdateras extremt flitigt och gilla oss gärna på facebook och följ oss på instagram och twitter.

Hjärtligt välkomna till en ny säsong!!

God Jul & Gott Nytt År!

Janne Immonen
Klubbchef

Läs mer i pdf.

string_sm
ny-logo-head