tennis
Hem Boka bana Tennisskola & Minitennis Elit Arrangemang Butik Partners Föreningen Konferens


2011
2010
2009
2008
2007
Lottning & speltider för Rebound Ace Open med start måndag 10 april

Rebound Ace Open 2017, som ingår i den Svenska Vintertouren med 20.000 kr i prispengar, kommer att arrangeras 10-13 april på Fair Play Stadion och spelas på tio Rebound Ace-banor.

Tävlingen har lockat till sig 63 spelare från hela landet och det kommer att bjudas på högklassig tennis dessa fyra dagar. På damsidan är förstaseedade Jacqueline Cabaj Awad,SALK storfavorit till att vinna årets titel. Hemmaklubbens hopp i huvudtävlingen är Josefin Opitz, Hanna Schmidt Axelsson, Mathilda Malm, Isabel Källmén samt Amanda Citré.

Christian Samuelsson, GLTK är förstaseedad i herrklassen och favorit till slutsegern. Hemmaklubbens hopp är Valdemar Holm, Mikko Malinen samt Simon Wibler

Under måndagen & tisdagen är det kvalspel med start kl.12.00 resp dag och på onsdagen kl.12.00 drar huvudtävlingen igång. På torsdag är det semifinaler kl.12.00 och finaler kl.16.00 och vi hoppas på mycket publik i slutomgångarna.

Fair Play Tennisklubb samarbetar med Trafik & Fritid, som levererar Rebound Ace-banor i Sverige. Detta samarbete innebär bl a att Trafik & Fritid är huvudsponsor i Rebound Ace Open.

- Rebound Ace och deras banor håller mycket hög kvalitet med en mycket lång hållbarhet utan behov av ommålning lika ofta som många av konkurrenterna. Banorna är dessutom mycket skonsamma och alla våra spelare är mycket nöjda med underlagets egenskaper. Många med dåliga knän som t ex fd elitspelaren Andreas Vinciguerra kunde träna utan smärta vilket givetvis är mycket positivt. Detta underlag skapar verkligen förutsättningar till en skonsammare träningsmiljö för alla spelare i alla åldrar. Vi har tio Rebound Ace-banor på vår anläggning och vi är mycket nöjda, säger klubbchefen Janne Immonen.

Frågor kring Rebound Ace Open - ring tävlingsledaren Hussein Ftouni 0737-181401.

Vill du veta mer om Rebound Ace-banor – kontakta klubbchefen Janne Immonen.

Lottning & speltider

Tävlingsaffisch

Hotellerbjudande

Hitta till Fair Play

Hjärtligt välkomna till Fair Play Stadion!

DS
2016 års finalister i DS: 1) Cornelia Lister, Fair Play TK 2) Jacqueline Cabaj Awad, SALK.

HS
2016 års finalister i HS: 1) Dragos Madaras, Helsingborgs TK 2) Jonathan Stenberg, Karlstads TK.

Rebound Ace Open 2017

/JI


lupinia-124px
trygg-h