tennis
Hem Boka bana Tennisskola & Minitennis Elit Arrangemang Butik Partners Föreningen Konferens2011
2010
2009
2008
2007
Viktig information till alla elever i tennisskolan inför sommaren & hösten

Det är bara några veckor kvar av tennisskolans säsong 2016/2017, och nu är det dags att börja blicka framåt. Sista dagen på vårterminen är söndag 21 maj. Lördag 20 maj spelas Förenade Bil Tennisskolemästerskap, som är en trevlig avslutningstävling för alla i tennisskolan - anmälan till tävlingen sker via mail senast 14/5. Lördag 20/5 har vi tennisskoleavslutning kl.10-14 inkl korvgrillning & lite aktiviteter.

 

Vi fick nyligen två prestigefyllda priser på Svenska Tennisförbundets årsmöte; Bästa klubb på SM och Sveriges största tennisklubb. Vi är givetvis stolta över dessa ut-märkelser med målet att fortsätta utveckla verksamheten. Just nu pågår arbetet med att ta fram en ny verksamhetsplan för 2017-2020. Vi har haft ett synnerligen lyckat år med en breddverksamhet, som är rekordstor och vi har haft fler olika aktiviteter än någonsin tidigare för våra 2.960 medlemmar. Våra sportsliga framgångar har varit fantastiska det senaste året med bl a följande SM-guld; herrar & damer både inom- & utomhus, Pablo Figueroa i herrsingel, Frida Bostrand i flicksingel inne & ute, Pablo Figueroa /Daniel Windahl i herrdubbel och Emma Ek i damdubbel. Dessutom har Isak Arvidsson och Cornelia Lister representerat Sverige på ett utmärkt sätt i Davis Cup resp Fed Cup.

 

Vi vill passa på att tacka dig för den gångna inomhussäsongen och samtidigt göra

dig uppmärksam på följande:

 

1. Tennisskolan 2017-2018

Anmäl dig så fort som möjligt till höstens verksamhet för att säkra att du hamnar

i rätt grupp. Du kan anmäla dig och betala via Internet t o m 31 maj och få en reducerad träningsavgift. Dessutom hoppas jag att du har noterat att det är bra rabatter för dig som vill spela mer än 1 gång per vecka.  Chanserna att du ska

få de träningstider du önskar blir större, ju tidigare du anmäler dig. Prata med din tränare eller med Piotr Rogowski om du är osäker på vilket träningsalternativ som passar dig. Träningsutbudet till hösten är stort - se här för mer info.

 

2. Utomhusträning vecka 25-32 sommaren 2017

Vi har en mycket uppskattad träningsverksamhet utomhus hela sommaren för barn(från 4 år) och vuxna under ledning av våra duktiga tränare. Man spelar en timme per dag, måndag till fredag, och det går bra att anmäla sig till flera veckor. Vi rekommenderar att alla elever i tennisskolan spelar minst en vecka i sommar för att hålla igång sin tennis och vi tränar på Limhamns Idrottsplats & Hästhagens IP. Se här för mer info. Dessutom har vi verksamhet i Beddinge vecka 27-32 – se här för mer info.

 

3. Intensivkurs & Kul-i-sommar

Fyra veckors intensivträning 22 maj – 16 juni med ett nytt och ännu bättre upplägg i år, där totalt tio träningstillfälle ingår inkl två fredagsträningar. Anmäl dig senast 14 maj. All info om detta finns här och i hallen. Glöm inte att anmäla dig till Kul-i-sommar 19-22/6 & 26-29/6 där du kan vara med på två olika veckor! Tennis, innebandy, badminton, fotboll, handboll, dans & motoriska övningar under fyra fartfyllda dagar. Aktiviteten vänder sig till dig som är född 2005-2013. Se här för mer info.

 

4. Lediga banor

Vi har flera lediga abonnemang för tennis, innebandy och andra sporter på attraktiva tider med start i augusti. För att kunna få den bantid som passar dig bäst så rekommenderar vi dig att boka upp den redan nu(intresset är stort) – se här för mer info alt. kontakta Victoria Roos per 040-165577.

 

5. Övrigt

Kom gärna in i vår välsorterade butik Fair Play Store, där du hittar allt för din tennis till fina medlemspriser. Fair Play Stadion är öppen alla dagar hela sommaren och du kan också spela tennis på våra utomhusbanor på Limhamns idrottsplats - läs mer här.

 

Vi önskar dig en underbar tennissommar hälsar all personal. 

 

Janne Immonen

Klubbchef

Glädje, Kvalitet & Engagemang. Vi är vad vi heter.

”Fair Play skall upplevas som den ledande och trevligaste tennisklubben”


lupinia-124px
prodoc124px