tennis
Hem Boka bana Tennisskola & Minitennis Elit Arrangemang Butik Partners Föreningen Konferens

2011
2010
2009
2008
2007
Anmäl dig till vår populära sommarträning - det finns möjlighet till träning alla veckor under sommarlovet

Det går fortfarande alldeles utmärkt att anmäla sig till våra populära tenniskurser utomhus, där vi tränar på  Limhamns IP under åtta olika veckor men även på Hästhagens IP i två veckor. Kurserna är öppna för alla oavsett nivå och många av våra mest omtyckta tränare håller i träningen och man kör 1 timme tennis per dag måndag-fredag i respektive vecka. Vi har träning alla veckor under sommarlovet och träningen riktar sig till alla åldrar och alla nivåer och givetvis får man spela flera veckor(dessutom till lägre pris).

- Vi erbjuder dessutom alla vuxna träningsmöjlighet på kvällstid alla veckor och det är klart att det känns bra att kunna erbjuda alla våra barn & ungdomar en möjlighet att kunna vara aktiva hela sommaren. Välkomna till en härlig tennissommar,säger tennisskoleansvarige Piotr Rogowski.

Dessutom kör vi två veckor med klassiska Kul-i-sommar på Fair Play med tre timmars aktivitet per dag inomhus på Fair Play Stadion. 

I år är vi också engagerade i Beddinge i vecka 27-32, där vi driver tennisskolan i samarbete med Beddingestrands TK.

Se info/anmälningsblankett för sommarträning barn/ungdomar upptill 18 år i Malmö här.

Se info/anmälningsblankett för sommarträning vuxna här.

Se info/anmälningsblankett Kul-i-Sommar här.

Se info/anmälan Beddinge här.

av_swedishopen

Det är härligt med sommar och utomhustennis - här ser du Andreas Vinciguerra, som började spela tennis i vår tennisskola. /JI


vw
ny-logo-head