tennis
Hem Boka bana Tennisskola & Minitennis Elit Arrangemang Butik Partners Föreningen Konferens2011
2010
2009
2008
2007
Lottning & speltider i Beddingespelen by Optimala hem - hjärtligt välkomna!

Nu är lottning & speltider klara i den 81:e upplagan av Beddingespelen by Optimala hem 21 juni – 2 juli och vi hälsar alla deltagare, föräldrar, tränare, publik och funktionärer hjärtligt välkomna till Beddinges tennisbanor i Beddingestrand. Beddingespelen by Optimala hem är en av Sveriges äldsta utomhusturneringar och ni välkomnas till en trevlig anläggning med tre grusbanor i en mysig miljö nära stranden och detta skapar härliga förutsättningar för tävlingen.

Vi gör en rejäl nystart med Beddingespelen med ett helt nytt upplägg och vi satsar brett på klasser för alla målgrupper inkl en SM-deltävling som ingår i Svenska Sommartouren för herrar och damer med 20.000 kr i prispengar. Totalt blev det 17 tävlingsklasser med 158 deltagare och det är en fördubbling jämfört med förra året. 

I herrarnas elitklass är Christian Samuelsson, GLTK knapp favorit till slutsegern med Pablo Figueroa som en mycket stark utmanare. Valdemar Holm, Henrik Atlevi, Mikko Malinen och Zacharias Rankloo är övriga hemmaspelare som är med i huvudtävlingen. På damsidan är Jacqueline Nylander Altelius, Lidingö förstaseedad och Julia Herlogsson, GLTK är andraseedad i ett öppet och jämnt startfält. Olivia Pezo och Amanda Citré är hemmahoppen i damklassen.

- Det skall bli riktigt roligt att få arrangera årets Beddingespelen by Optimala hem i nära samarbete med Beddingestrands TK och våra samarbetspartners. Vi ser verkligen framemot detta arrangemang och vår tävlingsledare Jon Sigurdsson är laddad inför uppgiften och nu hoppas vi få se många spännande tennismatcher i årets tävling. Notera gärna finaltiderna i både herr- & damsingel Elit i Svenska Sommartouren som är onsdag 28 juni kl.15.00 då vi hoppas på mycket publik, säger Janne Immonen, klubbchef i Fair Play TK.

All info om årets Beddingespelen by Optimala hem

Lottning & speltider  – Svenska Sommartouren

Lottning & speltider  – övriga klasser

Affisch Beddingespelen by Optimala hem med all information om klasser – läs här.

Hitta till Beddinges tennisbanor

Banor: Tre grusbanor, Beddinge tennisbanor. Vid ev. regn så kommer alla matcher att flyttas till Fair Play Stadion, Erikslustvägen 56, 21773 Malmö. Underlag: Rebound Ace.

Tävlingsledare: Jon Sigurdsson, 0735-422823

Speltider/Upplysningar: Deltagare är skyldig att själv ta reda på sin speltid. Speltider och lottning får du via Tävling Onlinefr o m fredag 16 juni. 

Logi: Officiellt hotell är Smygehus Havsbad, tele: 0410-50300 alt. e-post: info@smygehushavsbad.se Ange bokningskoden ”Beddingespelen 2017” i samband med bokning för att få 15% rabatt på rumspriserna.

Svenska Tennisförbundets tävlingsbestämmelser gäller. Matcher i singelklasserna spelas i bäst av tre tiebreakset förutom i PS10 & FS10 där matcherna spelas i bäst av 3 korta tiebreakset(börjar vid 2-2 i resp set). Matcher i dubbelklasserna spelas i bäst av två tiebreakset med no-ad. Vid 1-1 i set spelas avgörande matchtiebreak. PD10 & FD10 spelas i bäst av 3 korta tiebreakset(börjar vid 2-2 i resp set) med no-ad. PS 12C och FS 12C spelas med Maxiboll.

Ett stort tack till följande samarbetspartners:

Huvudpartner Optimala hem 

PartnersAdvokatbyrån Sigeman & Co, Evivent, Moll Wendén Business Law Excellence, Skurups Sparbank & XL Bygg Hans Anders

Övriga partnersDrumbar, Moosehead, 2:a Sandbank, Smygehus Havsbad samt Beddingestrands TK

Hjärtligt välkommen till Beddingespelen by Optimala hem 2017!

/Tävlingsledare Jon Sigurdsson

Beddingespelen by Optimala hem

/JI

 /JI


vw
prodoc124px