tennis
Hem Boka bana Tennisskola & Minitennis Elit Arrangemang Butik Partners Föreningen Konferens

2011
2010
2009
2008
2007
Lyckad träff för företagsnätverket i Båstad

I juli var det dags för företagsnätverkets årliga träff i samband med Swedish Open i Båstad. Hela 31 företagare var samlade från morgon till sen kväll på denna nätverksträff i Båstad med bra tennis.
  Efter en gemensam bussresa från Malmö inkl presentation av respektive företag, frågesport o dyl så anlände gruppen till ett regntungt Båstad. Det blev en gemensam aktivitet på XBowl där Robin Borg och Janne Immonen presenterade den nya satsningen Swedish Tennis Academy i samband med bowling för alla företagare. Vi diskuterade även Fair Plays utveckling och de möjligheter vi ser i framtiden med bl a en utbyggnad av Fair Play Stadion och en ny utomhusanläggning. Det var sedan dags att njuta av fyra fina kvartsfinaler på centercourten i Båstad. På kvällen samlades sedan hela gänget på restaurang Hamnplats 3, där det bjöds på en god middag och stämningen var på topp.
  - Stort tack till alla deltagare för en härlig dag och vi är mycket tacksamma för det engagemang som vårt företagsnätverk visar. Tack också till alla de företag som bidrog till vår uppskattade goodie-bag. Nu ser vi framemot ett nytt verksamhetsår och bl a den internationella nätverksträffen som vi kommer att genomföra i New York i slutet av augusti 2017 i samband med US Open, säger klubbchefen Janne Immonen

Läs mer om Fair Plays företagsnätverk.

Nedan kan du se några bilder från den lyckade aktiviteten.

nätverk


jc-decaux-ny
prodoc124px