tennis
Baslinjen Boka bana Tennisskola & Minitennis Elit Arrangemang Butik Partners Föreningen Konferens


















































2011
2010
2009
2008
2007
Fair Plays tenniskurser för alla åldrar & nivåer samt innebandy/fotboll & badminton börjar 1 september – det finns fortfarande platser kvar…..

Nu är det bara cirka tre veckor kvar till höstterminen drar igång igen och vi ser verkligen framemot en ny och härlig säsong med massor av aktiviteter för alla våra barn, ungdomar & vuxna.  Nedan kan du läsa om Fair Plays alla olika träningsalternativ för dig som vill träna minitennis, tennis, innebandy & fotboll och badminton:

Minitennis och tennislekis, 4-7 år - läs mer här

Tennisskola för barn, ungdomar och vuxna, 7 år och uppåt - läs mer här

Innebandy & fotboll, födda 2006-2013 - läs mer här

Badminton i BMK Slottstaden, 7 år och uppåt - läs mer här 

- Det är ett väldigt stort intresse för höstens verksamhet på Fair Play, när det gäller ovanstående verksamheter och framförallt för tennisskolan. Trycket är mycket stort och vår tennisskoleansvarige Piotr Rogowski rapporterar att anmälningarna strömmar in i rask takt och att det gäller att anmäla sig snarast. Förberedelserna pågår för fullt i alla delar av verksamheten och vi ser verkligen framemot terminsstarten, säger klubbchefen Janne Immonen.

- Vi har redan fått in mängder av anmälningar till tennisskolan & till våra övriga träningsverksamheter och det är viktigt för både de som har spelat tidigare och nya elever att anmäla sig snarast för att vi skall ha chansen att tillgodose alla med platser. Det finns platser fortfarande platser kvar men skynda på med anmälan, säger tennisskoleansvarige Piotr Rogowski.

Om du är osäker på om du har anmält eller ej - kontakta receptionen per 040-165570 så kommer de att hjälpa dig.

Den ordinarie verksamheten börjar fredagen 1 september och vi skickar ut brev om träningstider så att alla deltagare i verksamheten har detta i sin brevlåda på måndag 28 augusti.
För kännedom så har vi ca 460 tränarledda träningstimmar per vecka i Fair Plays verksamhet och vi bedriver Malmös största ungdomsverksamhet i Sveriges största tennisklubb.

Glädje, Kvalitet & Engagemang. Vi är vad vi heter.

if SO Tour första sida DSCF0866 (2)

Glädjen är alltid det viktigaste i Fair Plays verksamhet!

forberedelser tennisskolan )

Ca 460 träningsgrupper förbereds inför denna hösten på Fair Plays kansli. Pusslet håller på att läggas, men det finns fortfarande ett gäng lediga platser i våra träningsgrupper.

/JI


wilson-ny
ny-logo-head