tennis
Hem Boka bana Tennisskola & Minitennis Elit Arrangemang Butik Partners Föreningen Konferens2011
2010
2009
2008
2007
SM-brons till Sara Mattson - 5 SM-medaljer till Fair Play i år!

Sara Mattson spelade semifinal i flickdubbel 16 idag i Göteborg tillsammans med Matilda Hamlin, Pixbo och förlorade mot det andraseedade paret Ripa/Cedermark,Helsingborg med 6-7(6-8),2-6.

- Sara och Matilda hade verkligen chansen att vinna första set men hade inte riktigt flytet på sin sida i denna välspelade match, sa Fredrik Lundh direkt efter matchen.

- 27 av klubbens tävlingsjuniorer har spelat JSM i Göteborg på GLTK i 12-,14- och 16-årsklasserna. Flera av dem har utmärkt sig på ett mycket bra sätt och visat att de har utvecklat sitt spel.

- Gruppen har fungerat utmärkt och de övriga ledarna Marcus Krook och Amelie Ekdahl har gjort ett bra jobb på plats i Göteborg. 5 dagars extra träning på hemmaplan under påsklovet med framför allt David Gustafsson som tränare men också Dave Bandelin, har varit nyttig och givande för alla spelarna och som vanligt har spelare från andra klubbar deltagit på denna träning såsom Höllvikens Kalle Averfalk och Oskar Svärd.

- Vi har också vunnit en medalj på detta JSM vilket var vårt mål och sammantaget så har vi vunnit  5 medaljer på JSM och 11 medaljer på JDM under denna våren.

- Resultatmässigt på detta JSM är Lina Åkesson ett utropstecken, som avancerade till kvartsfinal i både singel och dubbel i 14-årsklassen. Lina spelade en jämn match mot den blivande svenske mästarinnan Brenda Njuki och föll med flaggan i topp med 4-6,3-6 och dessa erfarenheter är stärkande i hennes fortsatta satsning och Linas motivation är verkligen på topp, sammanfattade Fredrik Lundh som givetvis skall se Saras dubbel idag.

Se alla resultat från JSM här.


lupinia-124px
Babolat_logo