tennis
Hem Boka bana Tennisskola & Minitennis Elit Arrangemang Butik Partners Föreningen Konferens2011
2010
2009
2008
2007
Samarbete med Bruguera Tennis Academy Top Team i Barcelona

Fair Play Tennisklubb och Bruguera Tennis Academy Top Team har i dagarna sytt ihop ett samarbetsavtal som gynnar båda parter.

- Det är mycket viktigt för Fair Plays medlemmar att vi också har internationella samarbeten och därför är det oerhört positivt att vi har hittat en mycket professionell organisation som samarbetspartner. Det är verkligen stimulerande för oss att knyta till oss Bruguera Tennis Academy Top Team i Spanien och vi hoppas att detta kommer generera positiva synergier, säger klubbchefen Janne Immonen i samband med att överenskommelsen var spikad.

Innehållet i samarbetsavtalet i korta drag:

- Vinnarna i Fair Play Cup alt. i en nystartad tävling respektive 14- och 16-års pojk- och flickklasser får 1 veckas träning på Bruguera Tennis Academy inkl. boende. Resa och mat får vinnaren själv stå för.

- Respektive verksamhet marknadsför varandra via länkar till hemsidor

- Bruguera Tennis Academy kommer att genomföra en endags clinic på Fair Play för tränare och spelare

- En av Fair Plays tränare kommer att studera Bruguera Tennis Academy i Barcelona.

- Fair Play kommer att marknadsföra Bruguera Tennis Academy Top Team på anläggningen med sponsorskylt, broschyrer och extra i samband med diverse arrangemang.

Läs mer om Bruguera Tennis Academy här.

För kännedom: Sergi Bruguera från Spanien är en av världens bästa grusspelare genom tiderna och hans främsta meriter är segrarna i Grand Slam-turneringen i Paris 1993 och 1994 och finalplatserna 1995 och 1997. Idag arbetar han tillsammans med sin pappa, Luis, med Bruguera Tennis Academy Top Team i en gedigen organisation med mycket bra faciliteter.jc-decaux-ny
trygg-h