tennis
Hem Boka bana Tennisskola & Minitennis Elit Arrangemang Butik Partners Föreningen Konferens2011
2010
2009
2008
2007
Träningsläger i Hamburg och Skummeslöv

Vi har genomfört två träningsläger i veckan och 44 av våra spelare har deltagit tillsammans med 4 av våra tränare.

      31 ungdomar mellan 10-15 år var under ledning av Fredrik Lundh, Marcus Krook och Janne Immonen på läger i Skummeslöv 26-27/4 inför Kalle Anka Cup zonspel, som börjar på torsdag. - Jag är mycket nöjd med spelarnas fokus på träningen och den avslappnade och härliga stämning som genomsyrade hela helgen, sa Fredrik Lundh efter lägret. - Det var mycket tuff fysträning i helgen med bl a ca 20 km löpning och det var imponerande hur alla genomförde detta. Dessutom måste jag omnämna Mattias Johannissons operasång under 7-kampen som fick tårarna att rinna, sa den evigt glade Marcus Krook efter lägret. Erik Stuhré Sandberg vann 7-kampen och 10 McFlurrys efter tävlingar i rundtennis, sång, irländsk julafton, skateboard, ramtrixning med tennisboll, sten/sax/påse och konst.

      Tennisgymnasiets 12 elever och A-lagsspelaren Nikola Vuckovic var under ledning av David Gustafsson på läger i Hamburg 20-25/4 inför utomhussäsongen.

- Detta var mycket lyckat och vi är mycket tacksamma för den hjälp som vår tyska vänklubb stöttar oss med under denna veckan, sa David efter den tuffa veckan med träning 5-6 timmar per dag.  Alla spelare visade en bra inställning hela veckan men vi måste bli vassare  i fotboll. Vi förlorade mot tyskarna med 8-0 och de kändes som halvproffs, sa David skrattandes  på fredagskvällen. 5-kampen vanns av Johannes Markel efter en dramatisk upplösning och en knapp finalseger mot Calle Landrup i tennisbollsrullning.


string_sm
trygg-h