tennis
Hem Boka bana Tennisskola & Minitennis Elit Arrangemang Butik Partners Föreningen Konferens


2011
2010
2009
2008
2007
Anmäl dig till vårt populära tennisläger i Ystad – 1-3 juni. Först till kvarn....

Nu är det snart dags för tennisläger i Ystad för dig som är född 2009 eller tidigare den 1-3 juni. Detta är ett tredagarsläger med intensiv tennisträning på de vackra utomhusbanorna i Ystad Saltsjöbad.

Vi övernattar i Ystad Tennisklubbs fina klubbhus som ligger vid tennisbanorna och ca 100 meter från havet. Det blir tennisträning på dagarna och roliga aktiviteter på kvällarna samt korvgrillning på lördagkvällen. Det blir ca 10 timmars tennisträning under alla de tre dagarna(och då har vi ej räknat med den frivilliga tennisen på lördagskvällen).

Samling sker på fredagen kl. 15.00 vid Fair Play och avresan sker kl. 15.30. Hemresa från Ystad utomhusbanor sker respektive sista dag på lägret kl. 12.00.
Vi behöver hjälp med transport till och från Ystad - anmäl gärna intresse i samband med anmälan. Vi kommer också att anordna en trevlig liten turnering med korta matcher där vi delar ut lite priser.

Anmälan - först till kvarn.... Dock senast 20 maj. Vi har endast 26 platser.

Mejla din anmälan till Lina Åkesson.

Kostnad: 1850:- (Mat och logi ingår) Betalning sker kontant innan avfärd från Malmö. Två veckor innan lägren börjar kommer info ut till varje deltagare om vad man ska ha med sig, vilka regler som gäller, träningsupplägg etc. OBS! Vid ev regn så spelar vi inomhus i Ystad TK:s tennishall. 
 
Ansvariga tränare: Lina Åkesson, Peter Tauson & Erik Lindskog.  

TennisskolelägerDSCF0538

Tränaren Erik Lindskog & lägerdeltagare framför klubbhuset.

TennisskolelägerKopia av DSCF0568

Det blir möjlighet till bad också....

_ystad15

Många får chansen....

_ystad17

Mycket glädje.....

tennisskoleläger 1-3 juni Fair Play TK

/JI


vw
Babolat_logo