tennis
Hem Boka bana Tennisskola & Minitennis Elit Arrangemang Butik Partners Föreningen Konferens2011
2010
2009
2008
2007
Kristina Andlovic och Tim Göransson spelar semifinaler internationellt


Seedade Kristina Andlovic (WTA 577) vann även sin tredje match i Falkenberg efter seger mot den högre rankade Amra Sadikovic (WTA 554), Schweiz med 6-2,6-2.

– Det har blivit bättre och bättre för varje match, men jag kan serva bättre, sa Kristina efter segern. Nu väntar Madeleine Saari-Byström i semifinalen och Kristina är favorit, men Madde har imponerat hittills i tävlingen.

Annie Göransson föll med 3-6,1-6 mot en holländska, men var ändå nöjd med att ha vunnit en match i huvudtävlingen. I dubbeln föll Annie i semifinal tillsammans med Paulina Milosavljevic efter att ha bl a slagit ut det andraseedade paret.
Läs mer här.

I Bulgariens future i Pleven gick Tim Göransson (ATP 763) till semifinal efter inledande segrar utan setförlust  mot Vasil Mladenov, Bulgarien (ATP 1002) och Mikhail Vasiliev, Ryssland (ATP 665). Sedan mötte han andra seedade Gabriel Moraru, Rumänien (ATP 425) i kvartsfinalen och vann efter 7-6, 4-6, 6-3 och det var en riktig holmgång. Detta är första gången som Tim har gått till semifinal i en future och det är givetvis resultat efter ett gediget arbete på och utanför banan. I semifinalen gav Tim upp mot belgaren Yannick Mertens (ATP 553) på grund av en sträckning och har nu åkt hem för rehab och vila. Se lottning här.
string_sm
zynaz_124