tennis
Hem Boka bana Tennisskola & Minitennis Elit Arrangemang Butik Partners Föreningen Konferens
 
Hem / Tennisskola & Minitennis / Tennisskoleläger
Tennisskoleläger

Nu är det snart dags för Tennisskoleläger i Ystad för dig som är född 2009 eller tidigare och eftersom intresset var så stort förra året så arrangerar vi två läger även i år. Läger 1 är 11-13/5 och läger 2 är 1-3/6 och båda dessa läger blir tredagarsläger med intensiv tennisträning på de vackra utomhusbanorna i Ystad Saltsjöbad.

Vi övernattar i Ystad Tennisklubbs fina klubbhus som ligger vid tennisbanorna och ca 100 meter från havet. Det blir tennisträning på dagarna och roliga aktiviteter på kvällarna samt korvgrillning på lördagkvällen. Det blir ca 10 timmars tennisträning under alla de tre dagarna(och då har vi ej räknat med den frivilliga tennisen på lördagskvällen).

Samling sker dag 1 kl. 15.00 vid Fair Play och avresan sker kl. 15.30. Hemresa från Ystad utomhusbanor sker respektive sista dag på lägret kl. 12.00.
Vi behöver hjälp med transport till och från Ystad - anmäl gärna intresse i samband med anmälan. Vi kommer också att anordna en trevlig liten turnering med korta matcher där vi delar ut lite priser.

Anmälan - först till kvarn.... Dock senast 20 april. Vi har endast 26 platser per läger.

Maila din anmälan till Lina Åkesson.

Kostnad: 1850:- (Mat och logi ingår) Betalning sker kontant innan avfärd från Malmö. Två veckor innan lägren börjar kommer info ut till varje deltagare om vad man ska ha med sig, vilka regler som gäller, träningsupplägg etc. OBS! Vid ev regn så spelar vi inomhus i Ystad TK:s tennishall. 
 
Ansvariga tränare: Lina Åkesson, Peter Tauson & Erik Lindskog.  

Läs inbjudan i pdf

TennisskolelägerDSCF0538

Tränaren Erik Lindskog & lägerdeltagare framför klubbhuset.

TennisskolelägerKopia av DSCF0568

Det blir möjlighet till bad också....

_ystad15

Många får chansen....

_ystad17

Mycket glädje.....

/JI

string_sm
dunlop-logo