tennis
Hem Boka bana Tennisskola & Minitennis Elit Arrangemang Butik Partners Föreningen Konferens
 
Hem / Tennisskola & Minitennis / Sveriges största tennisskola!

Vill du börja spela tennis i Sveriges största tennisskola? Höstterminen börjar 4 september.

Fair Plays tennisträning håller hög kvalitet och våra duktiga tränare är välutbildade både internt och externt. Vi erbjuder träning för barn, ungdomar & vuxna, på vardagar & helger, och det finns dessutom möjlighet att träna innebandy & fotboll samt badminton i organiserad form på Fair Play Stadion. Storleken på vår tennisskola (Sveriges största) gör att vi kan erbjuda träningsmöjligheter för alla, från nybörjare till avancerade och hårt satsande spelare och vi har en mängd olika alternativ att välja mellan när det gäller sammansättning av träningsgrupper. Mer om vad vi erbjuder hittar du genom att följa länkarna till vänster.

Våren 2020 deltog drygt 1600 elever i Fair Play TK:s träning varje vecka och det innebär också att vi är Malmös största barn- & ungdomsverksamhet inom föreningslivet. Vår förening fick utmärkelsen Årets förening i Malmö 2016 och blev också Bästa klubb på SM 2014,2015 & 2017.

Kontakta vår föreningskonsulent Piotr Rogowski, via e-post eller på telefon 040-165571 om du undrar något om tennisskolan, eller läs mer under rubrikerna till vänster. Anmälan till höstens träning sker här och det är bra om man anmäler sig så fort som möjligt.

Positivitet. Kvalitet. Engagemang. Respekt.   Vi är vad vi heter.

Spela minitennis eller tennis på Fair Play

mini_Tennisskolan Fair Play 2019

Tennis ger mycket glädje hela livet....

/JI 

 

 

string_sm
prodoc124px