tennis
Baslinjen Boka bana Tennisskola & Minitennis Elit Arrangemang Butik Partners Föreningen Konferens
 
Baslinjen / Arrangemang / Rebound Ace Open

Rebound Ace Open 2018, som ingår i den Svenska Vintertouren med 20.000 kr i prispengar, kommer att arrangeras 26-30 mars på Fair Play Stadion och spelas på tio Rebound Ace-banor. Mer info kommer inom kort....

Läs nedan om 2017 års förutsättningar:

Rebound Ace Open 2017, som ingår i den Svenska Vintertouren med 20.000 kr i prispengar, kommer att arrangeras 10-14 april på Fair Play Stadion och spelas på tio Rebound Ace-banor.

Tävlingen, som är den tionde upplagan, brukar locka till sig stora delar av den Svenska tenniseliten och det kommer att bjudas på högklassig tennis dessa fem dagar. Titelförsvarare är Dragos Madaras,GLTK och Cornelia Lister,Fair Play TK och det skall bli intressant att se vilket startfält det blir i år och om någon av hemmaspelarna, som t ex Pablo Figueroa, kan vara med och utmana om titlarna i årets tävling.

Fair Play Tennisklubb samarbetar med Trafik & Fritid, som levererar Rebound Ace-banor i Sverige. Detta samarbete innebär bl a att Trafik & Fritid är huvudsponsor i Rebound Ace Open.

- Rebound Ace och deras banor håller mycket hög kvalitet med en mycket lång hållbarhet utan behov av ommålning lika ofta som många av konkurrenterna. Banorna är dessutom mycket skonsamma tack vare den unika konstruktionen och alla våra spelare är mycket nöjda med underlagets egenskaper. Många med dåliga knän som t ex fd elitspelaren Andreas Vinciguerra kunde träna utan smärta vilket givetvis är mycket positivt. Detta underlag skapar verkligen förutsättningar till en skonsammare träningsmiljö för alla spelare i alla åldrar. Vi har tio Rebound Ace-banor på vår anläggning och vi är synnerligen nöjda, säger klubbchefen Janne Immonen.

Frågor kring Rebound Ace Open - kontakta tävlingsledaren Hussein Ftouni 0737-181401.

Vill du veta mer om Rebound Ace-banor – kontakta klubbchefen Janne Immonen.

Tävlingsaffisch

Hotellerbjudande

Anmälan via Tävling online senast 3 april.

Hitta till Fair Play

Hjärtligt välkomna till Fair Play Stadion!

Rebound Ace Open 2017

Glädje. Kvalitet. Engagemang. Vi är vad vi heter.

/JI


lupinia-124px
trygg-h