tennis
Hem Boka bana Tennisskola & Minitennis Elit Arrangemang Butik Partners Föreningen Konferens
 
Hem / Arrangemang / Rebound Ace Open

Rebound Ace Open 2019, som ingår i den Svenska Vintertouren med 20.000 kr i prispengar, arrangeras 15-19 april Fair Play Stadion och spelas på tio Rebound Ace-banor.

Tävlingen, som är den tolfte upplagan, brukar locka till sig stora delar av den Svenska tenniseliten och det kommer att bjudas på högklassig tennis dessa fem dagar. Titelförsvarare är Markus Eriksson, GLTK och Agnes Gustafsson,Helsingborgs TK och det skall bli intressant att se vilket startfält det blir i år och om någon av hemmaspelarna, som t ex Cornelia Lister, Kajsa Rinaldo Persson, Linus Frost, Filip Bergevi, Gustav Hansson el dyl har möjlighet att vara med och kan utmana om titlarna i årets tävling.

Fair Play Tennisklubb samarbetar med Trafik & Fritid, som levererar Rebound Ace-banor i Sverige. Detta samarbete innebär bl a att Trafik & Fritid är huvudsponsor i Rebound Ace Open.

- Rebound Ace och deras banor håller mycket hög kvalitet med en mycket lång hållbarhet utan behov av ommålning lika ofta jämfört med övriga på marknaden. Banorna är dessutom mycket skonsamma tack vare den unika konstruktionen och alla våra spelare är mycket nöjda med underlagets egenskaper. Många med dåliga knän som t ex fd elitspelaren Andreas Vinciguerra kunde träna utan smärta vilket givetvis är mycket positivt för alla spelare oavsett nivå. Detta underlag skapar verkligen förutsättningar till en skonsammare träningsmiljö för alla spelare i alla åldrar. Vi har tio Rebound Ace-banor på vår anläggning och vi är synnerligen nöjda, säger klubbchefen Janne Immonen.

Frågor kring Rebound Ace Open - kontakta tävlingsledaren Hussein Ftouni 0737-181401.

Vill du veta mer om Rebound Ace-banor – kontakta klubbchefen Janne Immonen.

Tävlingsaffisch inkl hotellerbjudande

Anmälan via Tävling online senast 8 april.

Hitta till Fair Play

Hjärtligt välkomna till Fair Play Stadion!

Rebound Ace Open 2019 Fair Play TK

Positivitet. Kvalitet. Engagemang. Respekt.

Vi är vad vi heter.

/JI






jc-decaux-ny
elite_j