tennis
Baslinjen Boka bana Tennisskola & Minitennis Elit Arrangemang Butik Partners Föreningen Konferens
 
Baslinjen / Tennisskola & Minitennis / Utomhusträning

mathilda_flagga

Under hela sommaren(alla veckor under sommarlovet vecka 25-32) bedriver vi tennisträning på grusbanorna på Limhamns IP(samt två veckor på Hästhagens IP) och dessutom har vi träning i 6 veckor i Beddingestrand(i samarbete med Beddinge TK under vecka 27-32). Man tränar i grupp, en timme per dag, måndag till fredag. Vi har träning för alla – från knattar till vuxna; från nybörjare till grusfantomer. Anmälan till sommarträningen sker senast 12 juni, men det går att anmäla sig under hela sommaren i mån av plats.

2017 - info om 2018 års verksamhet kommer i mars.

Info och anmälan sommartennis utomhus för barn & ungdomar 4-18 år i Malmö v.25-32

Info och anmälan sommartennis utomhus för vuxna i Malmö v.25-32

Info och anmälan tennisträning i Beddinge v.27-32

Om du är osäker på om det blir spel inomhus eller utomhus så ringer du till ansvarig på 0769-021612. På telefonsvararen kommer det lämnas ett meddelande om träningen flyttas inomhus och finns det inget sådant meddelande så är det spel utomhus som vanligt!

Deltagarlistorna & träningstiderna för resterande veckor kommer att publiceras på hemsidan på fredagen veckan innan träningen.

Har du några frågor eller vill anmäla dig(fr o m vecka 25) – kontakta Peter Tauson/Erik Lindskog på mobilnummer 0769-021612. Ansvarig tränare under respektive vecka kommer vara nåbar måndag-fredag och återkommer till dig senast dagen efter om ni har skickat ett sms alt pratat in ett meddelande.

Vecka 25-27 Peter Tauson ansvarig tränare
Vecka 28-32 Erik Lindskog ansvarig tränare 

Adress till Limhamns IP: Grönalundsgatan 6 i Limhamn (vid fotbollsplanerna, Ishallen). 

/JI

vw
Babolat_logo