tennis
Hem Boka bana Tennisskola & Minitennis Elit Arrangemang Butik Partners Föreningen Konferens
 
Hem / Tennisskola & Minitennis / Utomhusträning

mathilda_flagga

Under hela sommaren(alla veckor under sommarlovet vecka 25-32) bedriver vi tennisträning på grusbanorna på Limhamns IP(samt två veckor på Hästhagens IP) och dessutom har vi träning i 6 veckor i Beddingestrand(i samarbete med Beddinge TK under vecka 27-32). Ansvariga  på Limhamn är Jörgen Windahl (vecka 25-28) och Toto Johansson (vecka 29-32). Ansvarig i Beddinge är Lina Åkesson.

Man tränar i grupp, en timme per dag, måndag till fredag. Vi har träning för alla – från knattar till vuxna; från nybörjare till grusfantomer. Anmälan till sommarträningen sker senast 12 juni, men det går att anmäla sig under hela sommaren i mån av plats.

2019 års sommarverksamhet

All info om årets sommarträning hittar du HÄR.

Om du är osäker på om det blir spel inomhus eller utomhus så ringer du till ansvarig (Limhamn) på 0739-707760. På telefonsvararen kommer det lämnas ett meddelande om träningen flyttas inomhus och finns det inget sådant meddelande så är det spel utomhus som vanligt!

Deltagarlistorna & träningstiderna för resterande veckor kommer att publiceras på hemsidan på fredagen veckan innan träningen.

Har du några frågor eller vill anmäla dig(fr o m vecka 25 i mån av plats) – kontakta Jörgen/Toto på mobilnummer 0739-707760. Ansvarig tränare under respektive vecka kommer vara nåbar måndag-fredag och återkommer till dig senast dagen efter om ni har skickat ett sms alt pratat in ett meddelande.

Prel.tränarlista Limhamns IP

Vecka 25-28 Jörgen Windahl, Vecka 29-32 Toto Johansson. I övrigt kommer vi även ha hjälp av et gäng olika tränare. Några av dessa är Lars Svensson, Erik Lindskog, Leif Holmberg och Thomas Klinteby.

Adress till Limhamns IP: Grönalundsgatan 6 i Limhamn (vid fotbollsplanerna, Ishallen). 

/DG

string_sm
dunlop-logo