tennis
Hem Boka bana Tennisskola & Minitennis Elit Arrangemang Butik Partners Föreningen Konferens
 
Hem / Arrangemang / Öresundsserien / Vuxna
Vuxna

Öresundsserien Vuxna - Seriespel för vuxna motionärer på tisdagkvällar  

Höstens  motionsserie för vuxna på Fair Play Stadion på kvällstid börjar 4 september och håller på fram till och med december. Max 40 spelare får vara med, fördelade på 5 divisioner. Man spelar matcher på tid - 1 timme inkl inbollning. Både män och kvinnor är välkomna att deltaga. Divisionerna sätts ihop utefter ungefärlig nivå. 

Speldagar är tisdagar kl 20.30-21.30 & kl. 21.30-22.30 samt kl.21-22. Man spelar alltså match en timme ungefär varannan vecka. Den som vinner och blir tvåa i sin division blir (upp)flyttad till en annan division. Den som kommer nästsist och sist blir nerflyttad en division.(undantag div.4). De som vinner sina divisioner får pris. 

Anmälan till höstens omgång som börjar 4 september är bindande och sker senast 29 augusti(först till kvarn) via mail till Lars Svensson alt 0733-347393, som du också kan ställa frågor till. I din anmälan anger du namn, adress, personnummer, e-mail och mobiltelefonnr. Man har inte någon förtur till nästa säsong, utan vi tar in nya anmälningar inför varje omgång.

Avgiften för höstsäsongen 2018 (7 matcher) är 1445:- och givetvis delas det ut priser till de främsta och en förutsättning att få deltaga är att man är medlem i Fair Play Tennisklubb. I avgiften ingår också fritt spel på de banor som är bokade för Öresundsserien på tisdagskvällar några veckor då det inte är seriespel i perioden 10 augusti - 22 juni  - detta gäller enbart deltagare i Öresundsserien(man får ej spela med andra personer på dessa timmar). Undantaget är under Fair Play Cup och påsklovet, om det spelas matcher vid dessa tider.  Avgiften för våren 2019 är 1575:-.

Se resultaten för tidigare omgångar i fliken till vänster.

Anmälningsblankett 2018-19

Regler Öresundsserien Vuxna

Infoblad Öresundsserien

Sluttabell våren 2018

Winnershistory - segrare genom åren

Öresundsserien 2018 2019 Fair Play TK

/JI & LS

jc-decaux-ny
prodoc124px