tennis
Baslinjen Boka bana Tennisskola & Minitennis Elit Arrangemang Butik Partners Föreningen Konferens
 
Baslinjen / Arrangemang / Öresundsserien / Barn & ungdom
Barn & ungdom

Öresundsserien kör igång igen 12 januari med maximalt åtta grupper och varje omgång varar i ca 5 veckor - och man kan anmäla sig fortlöpande. Man har ingen förtur till den nya säsongen, utan vi tar in nya anmälningar varje år inför starten i september varje höst och sedan går det bra att anmäla sig även under innevarande säsong i mån av plats. Vi tar in maximalt 48 spelare per omgång och det brukar bli fullt snabbt - först till kvarn... Sista anmälningsdag är 26 december. 

Anmälningsblankett 2017/2018

Regler - Öresundsserien  Uppdaterade 13 september 2017.

När det gäller bollvalet så skall matcherna spelas med maxiboll upptill 10 år och i övrigt skall man spela med vanlig boll.

Ansvarig/info/anmälan: Torben Kudsk 0723-141423

Kostnad: 595:-/omgång.När man är anmäld till Öresundsserien så blir man per automatik anmäld till alla fem spelomgångarna under inomhussäsongen. Väljer man att hoppa av så måste man göra det per mail till Torbjörn Nyberg senast den sista speldagen i respektive omgång, för att inte bli fakturerad för nästkommande spelomgång. Alla deltagare i Öresundsserien får häftet Matchskolan.

Om man är med i alla fem omgångarna så vinner man en Fair Play t-shirt och ett 4-pack tennisbollar. PS. Man måste träna minst 1 ggr per vecka i Fair Plays tennisverksamhet för att få delta i Öresundsserien och man måste också vara medlem i Fair Play Tennisklubb.

Spelschema omgång 2 hösten 2017

Winnershistory - Öresundsserien

Öresundsserien 2018

Next FS_11

Vinnarna i Öresundsserien får priser. Alla deltagare är garanterade ett diplom.

/JI

wilson-ny
Babolat_logo