tennis
Hem Boka bana Tennisskola & Minitennis Elit Arrangemang Butik Partners Föreningen Konferens
 
Hem / Arrangemang / Öresundsserien / Barn & ungdom
Barn & ungdom

Öresundsserien spelas i flera omgångar, där varje omgång är ungefär 5 veckor.  Det går att anmäla sig till nästkommande omgång genom att maila in sin intresseanmälan till oresundsserien@fairplaytk.se

Inför varje hösttermin startar anmälningsprocessen om. Man har ingen förtur till den nya säsongen, utan vi tar in nya anmälningar varje år inför starten i september och sedan går det bra att anmäla sig även under innevarande säsong i mån av plats. Vi tar in maximalt 48 spelare per omgång och det brukar bli fullt snabbt - först till kvarn...

Anmälningsblankett 2019/2020

Regler - Öresundsserien  Uppdaterade 13 september 2017.

När det gäller bollvalet så skall matcherna spelas med maxiboll upptill 10 år och i övrigt skall man spela med vanlig boll.

Ansvarig/info/anmälan: Lars Svensson 0733-34 73 93

Kostnad: 595:-/omgång.När man är anmäld till Öresundsserien så blir man per automatik anmäld till alla fem spelomgångarna under inomhussäsongen. Väljer man att hoppa av så måste man göra det, per mail till Lars Svensson senast den sista speldagen i respektive omgång, för att inte bli fakturerad för nästkommande spelomgång. Alla deltagare i Öresundsserien får häftet Matchskolan.

Om man är med i alla fem omgångarna så vinner man en Fair Play t-shirt och ett 4-pack tennisbollar. PS. Man måste träna minst 1 ggr per vecka i Fair Plays tennisverksamhet för att få delta i Öresundsserien och man måste också vara medlem i Fair Play Tennisklubb.

Winnershistory - Öresundsserien

Öresundsserien barn ungdom 2019- Fair Play TK

/JI & DG

vw
prodoc124px