tennis
Hem Boka bana Tennisskola & Minitennis Elit Arrangemang Butik Partners Föreningen Konferens
 
Hem / Konferens
Konferens

Vi har en komplett lokal för möte & konferens för upptill 65 personer till uthyrning på Fair Play Stadion. Vi ser givetvis till att ni får all den service som ni behöver rörande måltider, fika, utrustning o dylikt och det ingår alltid projektor, whiteboard och möblering.

Hyra av konferenslokalen
Per dag (8-12h) 1400:-
Per timme 250:- 
 
Ni har även den unika möjligheten att kombinera er konferens med en aktivitet såsom innebandy, fotboll eller tennis. Då vi samarbetar med Nordic Wellness som finns i samma lokaler finns även möjligheten för gruppträning eller gym hos dem i kombination med er konferens. Parkeringsmöjligheter finns i direkt anslutning till anläggnignen.

För mer information och för att göra en förfrågan, tveka inte att kontakta Jenni Hulth, 040-165570.

Efterfrågan på konferens hos oss är ständigt ökande och vi har haft många nöjda kunder såsom Telia, Tennis Syd, Soma Nordic, Nordic Wellness, IMC, Landstinget etc.

Det finns också möjlighet att arrangera ett barnkalas på Fair Play Stadion - detta är kanske något för ditt barn? Det är både roligt och hälsosamt att köra lite tennis, badminton, innebandy eller fotboll innan man festar på glass, korv och godis! Vi arrangerar ungefär 50 barnkalas per år - hjärtligt välkommen!

Information & priser för barnkalas

Konf 1

Konf 2

Konf 3

Konf 4

Konf 5
/JI

jc-decaux-ny
adidas_124