tennis
Hem Boka bana Tennisskola & Minitennis Elit Arrangemang Butik Partners Föreningen Konferens
 
Hem / Arrangemang / Rebound Ace Open / Resultat & bilder 2012
Resultat & bilder 2012

rebound herr bild

Pablo Figueroa(t v) vann Rebound Ace Open 2012 efter finalseger mot Pierre Bonfré.

Rebound dam bild

Valeria Osadchenko(t h) vann Rebound Ace Open 2012 efter finalseger mot Victoria Matejevic.

Rebound Ace Open 2012, som ingår i den Svenska Vintertouren med 20000 kr i prispengar, avslutades under torsdagen med semifinal- och finalspel på Sparbanken Öresund Fair Play Stadion i Malmö. På herrsidan vann Fair Plays Pablo Figueroa tävlingen efter fyra segermatcher, varav tre av dessa gick till tre set. I semfinalen besegrades Isak Arvidsson, Båstad med 4-6,6-3,6-2 och finalen besegrades andraseedade Pierre Bonfré,GLTK med 4-6,7-6,6-4 efter en riktigt jämn och tät match. Fair Plays Martin Svenning gick till kvartsfinal där han föll mot Pierre Bonfré.

- Jag är nöjd med segern och att jag försvarade min titel från förra året och det känns bra att kunna vinna trots att jag inte är i min bästa form. Nu skall jag träna hårt i april inför seriespelet i Frankrike och sedan i Tyskland, säger Pablo Figueroa efter finalsegern.

På damsidan vann GLTK:s Valeria Osadchenko efter finalseger mot Victoria Matejevic,Helsingborg med klara 6-0,6-3. Valeria spelade stabilt i finalen och vann hela tävlingen efter fyra segermatcher, där den tuffaste matchen var semifinalen mot Gabriele Bertasiute,Malmö Bellevue TK. Den matchen blev 2-6,6-3,6-2 i Valerias favör.

Resultat 2012

/JI

lupinia-124px
trygg-h