tennis
Hem Boka bana Tennisskola & Minitennis Elit Arrangemang Butik Partners Föreningen Konferens
 
Hem / Arrangemang / Rebound Ace Open / Resultat & bilder 2013
Resultat & bilder 2013

På torsdagskvällen avslutades Rebound Ace Open som ingår i den Svenska Vintertouren med 20.000 kr i prispengar. Startfältet lockade den största delen av den Svenska tenniseliten och 102 spelare(rekord) deltog i de båda elitklasserna.

Hemmaspelaren Cornelia Lister vann damernas elitklass och imponerade från början till slut. I finalen besegrades Jacqueline Cabaj Awad, SALK med 6-2,6-4 på ett mycket övertygande sätt. Cornelia vann tävlingen utan setförlust och självförtroendet är på topp. - Jag är mycket nöjd med mitt spel och det känns bra att vinna i Vintertouren på hemmaplan, säger Cornelia Lister efter finalsegern.

På herrsidan vann Isak Arvidsson,Båstad titeln efter finalseger mot Jakob Adaktusson, Trollbäcken i finalen. Finalen var mycket jämn och välspelad och inför ögonen på förbundskaptenen Fredrik "Fidde" Rosengren så lyckades Isak Arvidsson vinna med segersiffrorna 6-7,7-5,6-4. Hemmaspelaren Filip Bergevi föll i semifinalen mot rutinerade Adaktusson men gjorde en mycket bra tävling efter segrar mot både Christian Lindell,Lidköping och Tobias Blomgren,KLTK.

Ett stort tack till alla deltagare & publik, domare, sponsorerna och till Hussein Ftouni(tävlingsledare) och Torbjörn Nyberg(ass. tävlingsledare) och vi hälsar alla varmt välkomna tillbaka nästa år.

Alla resultat - Rebound Ace Open

Dam 20130328_184054_resized (2)

Cornelia Lister(t h) vann damsingel elit efter finalseger mot Jacqueline Cabaj Awad!

Herr 20130328_195231_resized (3)

Isak Arvidsson(t v) vann herrsingel elit efter finalseger mot Jakob Adaktusson!

vw
zynaz_124