tennis
Hem Boka bana Tennisskola & Minitennis Elit Arrangemang Butik Partners Föreningen Konferens
 
Hem / Arrangemang / Rebound Ace Open / Resultat & bilder 2014
Resultat & bilder 2014

På torsdagen avslutades Fair Play Vintertour Open som ingår i den Svenska Vintertouren med 20.000 kr i prispengar. Startfältet lockade stora delar av den Svenska tenniseliten och 83 deltog i de båda elitklasserna som spelades på Sparbanken Öresund Fair Play Stadion i Malmö.

På herrsidan vann Markus Eriksson, Ullevi TK titeln efter finalseger mot titelförsvararen Isak Arvidsson, Båstad/Göta med 6-7,7-6,6-4. Finalen var mycket jämn och välspelad och oviss in i det sista och inför ögonen på förbundskaptenen Fredrik "Fidde" Rosengren så blev det till slut seger för Markus. Dessa två finalister kommer också med all sannolikhet spela singlarna i nästa helgs Davis Cup-match mot Ukraina här i Malmö. Hemmaspelaren Mohammed Shabib föll i semifinalen med flaggan i topp mot slutsegraren Markus Eriksson efter en mycket jämn match där siffrorna blev 7-6,6-7,6-3.

Kajsa Rinaldo Persson, Växjö TS vann damernas elitklass och imponerade från början till slut. I finalen besegrades rutinerade Julia Klackenberg, Djursholm med 6-2,6-1 på ett mycket övertygande sätt. Kajsa vann tävlingen utan setförlust och självförtroendet är verkligen på topp.  

Ett stort tack till alla deltagare & publik, domare och till Hussein Ftouni, Torbjörn Nyberg & Marcus Krook i tävlingsledningen och vi hälsar alla varmt välkomna tillbaka nästa år. Vi vill också tacka det Svenska herrlandslaget för den uppvisning i hård och fokuserad träning som genomförs på anläggningen dessa dagar under ledning av "Fidde" Rosengren. 

Alla resultat - Fair Play Vintertour Open

Läs mer: tennis.se

20140327_164349_resized

Markus Eriksson(t h) vann herrsingel elit efter finalseger mot Isak Arvidsson!

20140327_144149_resized

Kajsa Rinaldo Persson(t h) vann damsingel elit efter finalseger mot Julia Klackenberg!

string_sm
trygg-h