tennis
Hem Boka bana Tennisskola & Minitennis Elit Arrangemang Butik Partners Föreningen Konferens
 
Hem / Partners / Team Swedish Tennis Academy
Team Swedish Tennis Academy

Swedish Tennis Academy - logo

Team Swedish Tennis Academy startade hösten 2014(dåvarande Team Fair Play) för att skapa bästa möjliga förutsättningar för att bli internationell elitspelare med träningsbas på Fair Play Stadion i Malmö. 

Team Swedish Tennis Academy är ett samarbete mellan Fair Play TK och femton samarbetspartners i Fair Plays företagsnätverk. Företagsnätverket ser till att tre tjejer och två killar som går på tennisgymnasiet får möjlighet till extra tennis- och fysträning på internationell nivå på hemmaplan utöver sin träning i Malmö Tennisgymnasium. Tuff träning på Fair Play Stadion ska varvas med tävlingsresor i Sverige och utomlands. Robin Borg ansvarar för upplägget och tillsammans med tränarna Jonas WallgårdMervana Jugic-Salkic Robert Almberg drillas spelarnas intensivt på tennisbanan. Irmin Glavas, som tidigare jobbat med flera elitsspelare och Bosniens Davis Cup-lag, sköter fysträningen. Spelarna i teamet måste vara beredda på att jobba hårt, vara samarbetsvilliga och disciplinerade och vilja göra en rejäl satsning på sin tennis.

I dagsläget har vi String Furniture som huvudpartner och fjorton samarbetspartners och alla är intresserade av att spelarna skall utvecklas på bästa sätt och ser satsningen långsiktigt. Med kontinuerliga träffar mellan företag och spelare så skapas det informella kontaktvägar som innebär ett ökat engagemang och bra förutsättningar för löpande dialog och fortsatt samarbete.

Om du är intresserad av att samarbeta med oss och ingå i vårt Företagsnätverk ber vi dig att kontakta vår klubbchef Janne Immonen . Du kommer att få fullständig information om alla varianter av samarbeten, inkl Team Swedish Tennis Academy, som finns. Det finns många olika möjligheter för dig som företagare att vinna på ett samarbete med oss.            

Fair Play Magazine 2018 Team Swedish Tennis Academy & partners

Corny_BIG_Logo_PhD (003)

Team Swedish Tennis Academy 2018-19 Fr v: Jonas Wallgård, Robert Almberg, Frida Bostrand, Emilia Valentinsson, Olivia Pezo, Olle Sonesson Lidholt, Johan Falck & Irmin Glavas.

Se bild i pdf.

 

     

Fair Play företagsnätverket logo ny (2)

/JI

lupinia-124px
zynaz_124