tennis
Hem Boka bana Tennisskola & Minitennis Elit Arrangemang Butik Partners Föreningen Konferens
 
Hem / Partners / Team Swedish Tennis Academy
Team Swedish Tennis Academy

Team Fair Play startade hösten 2014 (döptes om till Team Swedish Tennis Academy hösten 2018) för att skapa bästa möjliga förutsättningar för att bli internationell elitspelare med träningsbas på Fair Play Stadion i Malmö. Ansvarig är Robin Borg och mer info kommer under hösten. 

Swedish Tennis Academy - logo

Team Fair Play hösten 2018

Team Fair Play 2017-18 Fr v: Jörgen Windahl, Oliver Valentinsson, Marcus Lind, Mikko Malinen, Hanna Schmidt Axelsson, Johan Falck, Olivia Pezo, Zacharias Rankloo, Lukas Ridemar & Irmin Glavas.

Team Fair Play startade hösten 2014 för att skapa bästa möjliga förutsättningar för att bli internationell elitspelare med träningsbas på Fair Play Stadion i Malmö. 

Team Fair Play är ett samarbete mellan Fair Play TK och sex företag i Fair Plays företagsnätverk. Finansiella sponsorer ser till att två tjejer och sex killar som går på tennisgymnasiet får möjlighet till extra tennis- och fysträning på internationell nivå på hemmaplan utöver sin träning i Malmö Tennisgymnasium. Tuff träning på Fair Play Stadion ska varvas med tävlingsresor i Sverige och utomlands. Jörgen Windahl ansvarar för tennisträningen och Irmin Glavas, som tidigare jobbat med flera elitsspelare och Bosniens Davis Cup-lag, sköter fysträningen. Spelarna i teamet måste vara beredda på att jobba hårt, vara samarbetsvilliga och disciplinerade och vilja göra en rejäl satsning på sin tennis.

I dagsläget har vi sex partners och alla är intresserade av att spelarna skall utvecklas på bästa sätt och ser satsningen långsiktigt. Med kontinuerliga träffar mellan företag och spelare så skapas det informella kontaktvägar som innebär ett ökat engagemang och bra förutsättningar för löpande dialog och fortsatt samarbete.

teamfairplaylogo
tfplunch1tfplunch6

partners

Om du är intresserad av att samarbeta med oss och ingå i vårt Företagsnätverk ber vi dig att kontakta vår klubbchef Janne Immonen  Du kommer att få fullständig information om alla varianter av samarbeten, inkl Team Fair Play, som finns. Det finns många olika möjligheter för dig som företagare att vinna på ett samarbete med oss.          

Fair Play företagsnätverket logo ny (2)

wilson-ny
adidas_124