tennis
Baslinjen Boka bana Tennisskola & Minitennis Elit Arrangemang Butik Partners Föreningen Konferens
 
Baslinjen / Elit / Team Fair Play
Team Fair Play

teamfairplaylogo
Team Fair Play
Team Fair Play 2016/17: Jörgen Windahl, Oskar Johnsson, Zacharias Rankloo Rasmusson, Marcus Lind, Henrik Atlevi, Valdemar Holm, Isak Mulder, Josefin Opitz, Hanna Schmidt-Axelsson, Tobias Lindberget och Irmin Glavas. Mikko Malinen saknas på bild.

partners

Team Fair Play startade hösten 2014 för att skapa bästa möjliga förutsättningar för att bli internationell elitspelare med träningsbas på Fair Play Stadion i Malmö. 

Team Fair Play är ett samarbete mellan Fair Play TK och sex företag i Fair Plays företagsnätverk. Finansiella sponsorer ser till att killarna som går på tennisgymnasiet får möjlighet till extra tennis- och fysträning på internationell nivå på hemmaplan utöver sin träning i Malmö Tennisgymnasium. Tuff träning på Fair Play Stadion ska varvas med tävlingsresor i Sverige och utomlands. Jörgen Windahl ansvarar för tennisträningen och Irmin Glavas, som tidigare jobbat med flera elitsspelare och Bosniens Davis Cup-lag, sköter fysträningen. Spelarna i teamet måste vara beredda på att jobba hårt, vara samarbetsvilliga och disciplinerade och vilja göra en rejäl satsning på sin tennis.

I dagsläget har vi sex partners och alla är intresserade av att spelarna skall utvecklas på bästa sätt och ser satsningen långsiktigt. Med kontinuerliga träffar mellan företag och spelare så skapas det informella kontaktvägar som innebär ett ökat engagemang och bra förutsättningar för löpande dialog och fortsatt samarbete.

tfplunch1tfplunch6

/JI

wilson-ny
prodoc124px