tennis
Hem Boka bana Tennisskola & Minitennis Elit Arrangemang Butik Partners Föreningen Konferens
 
Hem / Arrangemang / EuroElite ITF Junior Malmö Open
EuroElite ITF Junior Malmö Open

EuroElite ITF Junior Malmö Open 2018

2019 års tävling kommer preliminärt att spelas 5-12 januari 2019 med förkval 4 januari. Slutgiltigt besked kommer från ITF under hösten 2018.

EuroElite ITF Junior Malmö Open är en tävling på Fair Play Stadion som arrangeras av Fair Play Tennisklubb i samarbete med Svenska Tennisförbundet. Tävlingen är en internationell juniorturnering sanktionerad av ITF(Internationella Tennisförbundet) och är öppen för spelare upptill det året de fyller 18 år. Fyra klasser spelas; pojk- & flicksingel samt pojk- & flickdubbel. Notera också att det spelas förkval i både pojk- & flicksingel.

Tävlingen kommer att spelas 6-13 januari 2018 och sista anmälningsdag är 12 december. Dessutom spelas ett förkval 5 januari med sista anmälningsdag 4 januari.

- Vi ser återigen framemot att få möjligheten att arrangera en ITF-turnering på hemmaplan och tackar Svenska Tennisförbundet för förtroendet. Det kommer att bjudas på mycket sevärd tennis på internationell nivå inkluderande hela den Svenska junioreliten och givetvis hoppas vi också att det går bra för några av våra egna spelare. Vi samarbetar med EuroElite som förser unga tävlingsspelare i Skandinavien med kompletterande tennisträning för att de skall vara förberedda på de utmaningar som de ställs inför på den internationella tävlingsarenan. Detta samarbete innebär bl a att EuroElite är huvudsponsor för denna tävling, EuroElite ITF Junior Malmö Open, säger klubbchefen Janne Immonen.

Läs mer om tävlingen,lottning & speltider, deltagare och hur du anmäler dig på ITFs hemsida.

Poster/Tävlingsaffisch(English)

Fact Sheet

Förkval/prequalification-info

Förkval/prequalification-lottning/draw

Hotellerbjudande/hoteloffer - Scandic

Frågor,information/questions:

Tournament Director Hussein Ftouni, +46-(0)737-181401

Referee Konstantin Zasjadko, +46-(0)769-021612 

Fysio(under tävling) inkl massage Irmin Glavas, 0720-065582

Map/karta: Hitta till Fair Play

EuroElite ITF Junior Malmö Open 2018

/JI

jc-decaux-ny
adidas_124