tennis
Hem Boka bana Tennisskola & Minitennis Elit Arrangemang Butik Partners Föreningen Konferens
 
Hem / Anmäl dig till Öresundsserien senast 26/12 - ett seriespel för vuxna och barn & ungdom
Anmäl dig till Öresundsserien senast 26/12 - ett seriespel för vuxna och barn & ungdom

Öresundsserien är en institution på Fair Play Stadion och har funnits i många år och denna trevliga tävlingsform finns för både barn/ungdom & vuxna. Upptill 40 vuxna & 48 ungdomar kan nu vara med i de två olika seriesystemen, fördelade på maximalt 5 resp 8 olika grupper/divisioner. Man spelar matcher på tid - 1 timme inkl inbollning - och det är både roligt och lärorikt. Och om intresset blir ännu större så kan det bli tal om att utöka serierna ytterligare.

Läs mer nedan om detta roliga tävlingssystem och hur man anmäler sig etc och har ni några ev frågor - vänd er till Torben Kudsk så hjälper han gärna er.

Öresundsserien Vuxna - Seriespel för vuxna motionärer på tisdagkvällar  

Vårens motionsserie för vuxna på Fair Play Stadion på kvällstid börjar 16 januari och håller på fram till och med maj(med möjlighet att spela t o m 22 juni). Max 40 spelare får vara med, fördelade på 5 divisioner. Man spelar matcher på tid - 1 timme inkl inbollning. Både män och kvinnor är välkomna att deltaga. Divisionerna sätts ihop utefter ungefärlig nivå. 

Speldagar är tisdagar kl 20.30-21.30 & kl. 21.30-22.30 på bana 1-4 samt kl.21-22 på bana 5. Man spelar alltså match en timme ungefär varannan vecka. Den som vinner och blir tvåa i sin division blir (upp)flyttad till en annan division. Den som kommer nästsist och sist blir nerflyttad en division.(undantag div.4). De som vinner sina divisioner får pris. 

Anmälan till vårens omgång som börjar i januari är bindande och sker senast 26 december(först till kvarn) via mail till Torben Kudsk(se ovan) alt 0723-141423, som du också kan ställa frågor till. I din anmälan anger du namn, adress, personnummer, e-mail och mobiltelefonnr. Man har inte någon förtur till nästa säsong, utan vi tar in nya anmälningar inför varje omgång.

Avgiften för vårsäsongen 2018 (7 matcher) är 1575:- och givetvis delas det ut priser till de främsta och en förutsättning att få deltaga är att man är medlem i Fair Play Tennisklubb. I avgiften ingår också fritt spel på de banor som är bokade för Öresundsserien på tisdagskvällar några veckor då det inte är seriespel i perioden 10 augusti - 22 juni  - detta gäller enbart deltagare i Öresundsserien(man får ej spela med andra personer på dessa timmar). Undantaget är under Fair Play Cup och påsklovet, om det spelas matcher vid dessa tider. 

Anmälningsblankett 2017-18

Regler Öresundsserien Vuxna

Infoblad Öresundsserien

Öresundsserien  för barn & ungdom kör igång igen 12 januari med maximalt åtta grupper och varje omgång varar i ca 5 veckor - och man kan anmäla sig fortlöpande. Man har ingen förtur till den nya säsongen, utan vi tar in nya anmälningar varje år inför starten i september varje höst och sedan går det bra att anmäla sig även under innevarande säsong i mån av plats. Vi tar in maximalt 48 spelare per omgång och det brukar bli fullt snabbt - först till kvarn... Sista anmälningsdag är 26 december. 

Anmälningsblankett 2017/2018

När det gäller bollvalet så skall matcherna spelas med maxiboll upptill 10 år och i övrigt skall man spela med vanlig boll.

Ansvarig/info/anmälan: Torben Kudsk 0723-141423

Kostnad: 595:-/omgång.När man är anmäld till Öresundsserien så blir man per automatik anmäld till alla fem spelomgångarna under inomhussäsongen. Väljer man att hoppa av så måste man göra det per mail till Torbjörn Nyberg senast den sista speldagen i respektive omgång, för att inte bli fakturerad för nästkommande spelomgång. Alla deltagare i Öresundsserien får häftet Matchskolan.

Om man är med i alla fem omgångarna så vinner man en Fair Play t-shirt och ett 4-pack tennisbollar. PS. Man måste träna minst 1 ggr per vecka i Fair Plays tennisverksamhet för att få delta i Öresundsserien och man måste också vara medlem i Fair Play Tennisklubb.

Winnershistory - Öresundsserien

Öresundsserien 2018

/JI

lupinia-124px
adidas_124