tennis
Hem Boka bana Tennisskola & Minitennis Elit Arrangemang Butik Partners Föreningen Konferens
 
Hem / Information till alla elever i tennisskolan inför våren
Information till alla elever i tennisskolan inför våren

Välkommen till vårens tennisskola i Fair Play Tennisklubb!

Vi hoppas att du kommer att få en härlig julledighet och att du är laddad för att köra igång med tennisen igen, som börjar måndagen den 8 januari. Vi kan summera ihop ett fullspäckat 2017 med en mycket väl fungerande tennisskola i Malmös största barn- & ungdomsverksamhet. Våra duktiga tränare och alla sportsliga framgångar, bildandet av Swedish Tennis Academy och rekordantalet 3.017 medlemmar är årets positiva höjdpunkter. 

Vi har skickat ut din träningstid och din faktura per brev, och det är viktigt att du noterar på vilken bana du ska spela. I vår har vi träningsuppehåll under sportlovet (19-25/2) och under påsklovet (26/3-1/4) men i övrigt tränar vi alla dagar ända fram till den 20 maj.

Tack vare vår fina anläggning och tillgången till fler banor så har det också skapats fler möjligheter att träna tennis i Fair Plays tennisskola och därför har vi följande priser för alla som vill spela tennis mer än en gång per vecka. Alla har 15%-rabatt vid det andra träningstillfället, 30%-rabatt vid det tredje & 40%-rabatt vid det fjärde. Om du vill träna mer tennis eller av någon anledning inte är nöjd med din träningstid i tennisskolan ber vi dig kontakta tennisskoleansvarige Piotr Rogowski. Frågor gällande minitennis och innebandy & fotboll ber vi dig kontakta Lina Åkesson.

Du missar väl inte Nordic Wellness Fair Plays unika erbjudande till alla medlemmar i Fair Play Tennisklubb, där ni kan köpa ett årskort för 2017 för endast 2749 kr (ordinarie pris 4788 kr). Du kan köpa detta kort i Nordic Wellness Fair Plays reception fram t o m 31 december.

Vi har lediga tider för abonnemang i vår anläggning för tennis, innebandy, innefotboll, badminton etc på dag- & kvällstid samt helg och det finns fortfarande flera attraktiva tider tillgängliga. Om du är intresserad – besök vår hemsida eller kontakta Jessika Andreasson.

Alla medlemmar har ett antal förmåner som bl.a. ger billigare banhyra och rabatter i Fair Play Store - passa förresten på att handla på vår mellandagsrea. Våra barnkalas-arrangemang är mycket populära och uppskattade. Kontakta receptionen för att boka in ditt kalas. Under våren arrangerar vi flera klubbtävlingar och Öresundsserien för dig som vill tävla. Läs mer om detta på hemsidan och du får även info via våra mailutskick. Om du inte får våra mailutskick – be receptionen lägga in din mailadress i vårt register. Dessutom har vi ett fullutrustat konferensrum för upptill 60 personer för uthyrning.

Under våren är en av våra målsättningar att lansera en ny hemsida och fortlöpande har vi många projekt för att förbättra Fair Play Stadion. På det sportsliga planet har vi haft ett av de bästa åren i klubbens historia och våra största framgångar är att vi blev Svenska Mästare både inne & ute för både herrar & damer för tredje året i rad (m a o tolv SM-guld i rad) och dessutom har flera av våra spelare vunnit SM-guld i olika klasser.

Läs mer på vår hemsida som uppdateras mycket frekvent och gilla oss gärna på facebook och följ oss på instagram och twitter.

Hjärtligt välkomna till en ny säsong!!

God Jul & Gott Nytt År!

Janne Immonen
Klubbchef

Läs brevet i pdf.

vw
Babolat_logo