tennis
Hem Boka bana Tennisskola & Minitennis Elit Arrangemang Butik Partners Föreningen Konferens
 
Hem / Fair Plays tenniskurser för alla åldrar & nivåer samt innebandy/fotboll & badminton börjar 8 januari - anmäl dig nu.
Fair Plays tenniskurser för alla åldrar & nivåer samt innebandy/fotboll & badminton börjar 8 januari - anmäl dig nu.

Fair Plays tenniskurser för alla åldrar & nivåer samt innebandy/fotboll & badminton börjar 8 januari

 

Nu är det bara 10 dagar kvar till vårterminen drar igång igen och vi ser verkligen framemot en ny och härlig säsong med massor av aktiviteter för alla våra barn, ungdomar & vuxna på Fair Play Stadion. Nedan kan du läsa om Fair Plays alla olika träningsalternativ för dig som vill träna minitennis, tennis, innebandy & fotboll och badminton:

Minitennis, 4-7 år - läs mer här . Vi tar emot elever födda 2014 eller tidigare.

Tennisskola för barn, ungdomar och vuxna, 7 år och uppåt - läs mer här

Innebandy & fotboll, födda 2006-2014 - läs mer här

Badminton i BMK Slottstaden, 7 år och uppåt - läs mer här 

Anmälan kan du göra via de olika länkarna ovan, genom att ringa vår reception på 040-165570 eller maila till reception@fairplaytk.se

- Vi har redan mängder av anmälningar till tennisskolan & till våra övriga träningsverksamheter och det är viktigt för nya elever att anmäla sig snarast för att vi skall ha chansen att tillgodose alla med platser. Det finns fortfarande platser kvar men skynda på rejält med anmälan, säger tennisskoleansvarige Piotr Rogowski.

Alla som spelat under höstterminen är automatiskt anmälda inför våren.

Den ordinarie verksamheten börjar måndagen den 8 januari 2017 och vi skickade ut brev om träningstider så att alla deltagare i verksamheten fick detta i sin brevlåda senast 28 december.

Om du är osäker på om du är anmäld eller inte fått vårt brev till terminsstart, kontakta receptionen på 040-165570.

För kännedom så har vi cirka 460 tränarledda träningstimmar per vecka i Fair Plays verksamhet och vi bedriver Malmös största ungdomsverksamhet i Sveriges största tennisklubb.

/JI

 

lupinia-124px
adidas_124